Google Pixel 4a screenprotectors


3 Producten

Bescherm het scherm van uw Google Pixel 4a met onze ultra-duurzame protectors met korting

Het scherm van uw Google Pixel 4a is perfect veilig met Dealy, dat een exclusieve selectie beschermers met korting aanbiedt. Alle screenprotectorsen geharde glazen, zijn ultra dun en ultra bestendig. Ze zijn gemakkelijk te installeren en laten geen sporen na wanneer u ze verwijdert. De geharde glazen zijn 9 uur bestendig en maken een optimale interactiviteit mogelijk. De aanraakgevoeligheid blijft behouden en de interactie met toepassingen verloopt perfect. U zult snel vergeten dat het scherm beschermd is. De geharde glazen zijn explosiebestendig. Zij zullen voorkomen dat u de ruit moet vervangen in geval van een botsing. U vermijdt ook krassen die de smartphone minder waard maken. Uw Google Pixel 4a blijft zeer lang nieuw, waardoor u hem gemakkelijker kunt doorverkopen.

.

Bescherm de lens van uw kostbare Google

Dealy heeft ervoor gekozen om u de beste lensbeschermer voor de Google Pixel 4a aan te bieden. Deze is gemakkelijk te installeren. Het voorkomt dat de lens breekt, dat er krassen op komen die zeer schadelijk kunnen zijn en dat er stof op komt dat de kwaliteit van de foto's kan aantasten. Deze HD-film is zo transparant dat hij uw foto's op geen enkele manier zal verstoren. Je kunt je zo lang amuseren als je wilt zonder je zorgen te maken over de veiligheid van je lens. Goede veiligheid Dealy!

Wij beantwoorden al uw vragen via sms en e-mail zeer snel

U kunt ons 7 dagen per week bereiken per telefoon, sms en e-mail. Wij beantwoorden al uw vragen over onze producten en volgen uw bestellingen op.