Google Pixel 4a Covers


31 Producten

Alle Google Pixel 4a covers en hoesjes zijn tegen onklopbare prijzen

Dealy biedt de beste selectie van covers en hoesjes voor de Goggle Pixel 4a. Waarom veel betalen voor bescherming als u het bij ons met korting kunt vinden? Wij bieden het beste tegen gereduceerde prijzen! Onze hoesjes bestaan uit een hoesje waarin u de telefoon plaatst. Dit zal dienen om het op zijn plaats te houden terwijl het een eerste laag van bescherming biedt. De flap zit om de hoes heen en dient als een tweede beschermingslaag. Het is gemaakt van imitatieleer en beveiligt uw mobiel. De zakken zijn ontworpen als portefeuilles met binnenin kaarthouders in kredietkaartformaat en een zeer nuttig vak voor bankbiljetten of kleine documenten zoals tickets of biljetten. Vouw de hoes gerust op om hem als handsfree houder te gebruiken. U kunt uw Google in landschapsmodus op een prettige manier gebruiken. Sommige van onze hoesjes worden geleverd met een verwijderbaar koord die erg handig is voor degenen die hun telefoon graag in de hand hebben en veilig dragen.

.

Uitmuntende covers

Onze covers en hoesjes zijn primair ontworpen om uitstekende beveiliging te bieden voor uw gehele Pixel 4a. Deze zal perfect beschermd zijn in geval van impact, tegen krassen, vlekken en stof. U voorkomt interne breuk en uw telefoon blijft er lang als nieuw uitzien. Aarzel niet om de bescherming te kiezen die u bevalt. Ze zijn allemaal super veilig. Ontdek onze collectie klassieke, lederen en premium kunstlederen bekledingen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. U kunt de materialen kiezen (lychee leer effect, nappa, retro, stof, glanzend of mat...). We hebben verschillende magnetische sluitingen en flip covers met sluitingen geïntegreerd in de cover. Al onze fancy covers zijn veilig en worden geleverd met een binnenkaarthouder en -vak. Hou je van dieren? We hebben panda's, uilen, wolven, honden, katten... We houden van onze klassieke verticale flapcover. Het biedt een andere manier om uw telefoon te ontwerpen. Probeer het uit, je zult het geweldig vinden!

We kunnen het in verschillende kleuren maken.

Wij kunnen uw bestellingen volgen

Twijfel niet om contact met ons op te nemen om uw bestellingen te volgen. Wij zijn bereikbaar per telefoon, e-mail en sms. Veel plezier met je bezoek aan Dealy voor je Pixel 4a!