Oppo A72 covers


19 Producten

Super goedkope Oppo A72 hoesjes en cases

Geniet van onze Dealy kortingen op alle Oppo A72 hoesjes en cases en verwen jezelf. Wij bieden een grote selectie voor iedereen, volwassenen, jongeren en kinderen. Onze hoesjes zijn gebouwd rond een hoesje dat is ontworpen om de telefoon perfect vast te houden terwijl het de eerste bescherming biedt tegen krassen en stoten. De behuizing is omwikkeld met een kunstlederen flap die de hele smartphone beschermt tegen de elementen. Dit betekent dat de smartphone volledig beschermd is tegen schokken, krassen, vlekken en stof. Hij blijft nieuw en verliest zijn waarde niet door krassen en breuken in de bekleding. Dit maakt het gemakkelijker voor u om het door te verkopen wanneer het tijd is om het te veranderen. U vermijdt interne breuken en heeft geen problemen met stofophoping rond de knoppen en poorten. Onze zakjes zijn ontworpen met makkelijk te gebruiken magnetische sluitingen. Wij bieden verschillende modellen aan, zodat u de sluitingsstijl kunt kiezen die bij u past (klassieke stijl met knopen of flip cover stijl met in de hoes geïntegreerde sluiting). De omslagen zijn ontworpen als portefeuilles met een kaarthouder aan de binnenzijde en een vak voor geld of kleine documenten (tickets, biljetten, enz.). Sommige zijn voorzien van een afneembaar riempje voor wie zijn smartphone in de hand wil dragen.

Sommige covers zijn gemaakt als portefeuilles met binnenkaarthouders en een vakje om geld of kleine documenten (tickets, biljetten, enz.) in op te bergen.

Kies uw eigen persoonlijke heavy-duty hoes

Bij Dealy heeft u de keuze uit verschillende stijlen en ontwerpen om uw telefoon uniek te maken en op u te laten lijken. Wij bieden verschillende materialen aan: kunstleder, echt leer, lychee leer, splitleder, nappaleder effect, stof... Wij hebben monochrome etuis in vele kleuren: zwart, wit, rood, roze, paars, goud, blauwtinten, groen... Wij hebben een geweldige etui met dubbele sluiting, een etui met een retro magnetische klinknagel en een etui met verticale opening die in een oogwenk open en dicht gaat. U zult zeker het juiste model vinden dat aan uw behoeften voldoet, en u zult genieten van een accessoire dat bij u past. Als u uw mobiele telefoon in de hand wilt houden, raden wij u aan een bescherming met afneembaar riempje te kiezen. Onze zakjes beginnen bij £6.99 en zijn de goedkoopste op de markt.

.

Maak gebruik van onze klantenservice voor al uw vragen

Twijfel niet om onze klantendienst te bellen voor alle informatie over onze producten. We reageren ook heel snel op e-mails en sms'jes. Wij zullen u de status van uw leveringen kunnen mededelen.