Samsung Galaxy Note 20 screenprotectors


3 Producten

Geniet van kortingsprijzen op screenprotectors en lenzen voor de Galaxy Note 20

Dealy biedt de beste selectie van screenprotectors en foto-module voor uw Samsung Galaxy Note 20 tegen voordelige prijzen. Wij bieden weinig producten aan, maar ze zijn de beste op de markt. Onze screenprotectorsen gehard glas zijn gemakkelijk te installeren en laten geen sporen na wanneer u ze verwijdert. Ze beschermen het hele scherm tegen schokken, krassen, vlekken en stof. U zult geen last hebben van krassen, die zeer onaangenaam kunnen zijn en uw telefoon kunnen beschadigen. Wij raden u aan gehard glas te gebruiken voor al diegenen die een schelp hebben. U optimaliseert de beveiliging van de smartphone en bent op uw gemak. Wij adviseren dit ook te doen aan degenen die een hoesje hebben en hun smartphone gebruiken met het hoesje open of voor hands-free.

.

Superbeveiligingen voor de fotomodule

Haal het maximale uit uw Galaxy Note 20 en zijn fotoprestaties door de lensmodule te beveiligen met een exclusief gehard glas. Deze is gemakkelijk te installeren en beschermt de lenzen tegen krassen, vlekken en stof in geval van een botsing. Deze ultra-transparante bescherming heeft geen invloed op de kwaliteit van de foto's. Door de fotomodule vast te zetten, bent u er zeker van dat u foto's en video's precies zo kunt maken als u wilt en bent u veilig voor schokken die fataal kunnen zijn voor zeer breekbare lenzen.

.

We kunnen uw bestellingen volgen.

Twijfel niet om ons te contacteren om uw bestellingen op te volgen. Ons team is 7 dagen per week beschikbaar. Zij zullen u ook kunnen helpen bij uw zoektocht naar bescherming.