Samsung Galaxy Note 20 Hoesjes


44 Producten

Ontdek uw selectie van premium hoesjes met korting

Dealy heeft een grote selectie van afgeprijsde covers en pouches om uw Samsung Galaxy Note 20 te beveiligen. We maken een slimme keuze van beschermers die iedereen zou moeten aanspreken. Er is voor elk wat wils! Onze hoesjes zijn ontworpen rond een siliconen hoesje van hoge kwaliteit. Dit dient om de telefoon te beveiligen en tegelijkertijd te beschermen. De klep zit er omheen om hem helemaal vast te zetten. Uw mobiele telefoon profiteert dus van twee beschermingslagen. Het zal perfect bestand zijn tegen krassen, vlekken en stof in geval van een schok. Afgezien van schade door ongevallen, zal het zijn waarde behouden, wat zeer waardevol kan zijn in geval van doorverkoop. Onze omslagen zijn ontworpen als portefeuilles en hebben binnenin kaarthouders en een uitsparing voor bankbiljetten of als een slipcase. De covers kunnen worden opgevouwen tot handsfree houders en sommige worden geleverd met een verwijderbaar koord die erg handig is om de smartphone te dragen.

U kunt uw Galaxy Note 20 aanpassen zoals u wilt

Bent u op zoek naar een stijlvolle en discrete hoes? Bekijk onze serie monochrome covers in verschillende kleuren. Wij hebben klassieke hoesjes in kunstleder-, nappa- of lychee-stijl die in de smaak zullen vallen bij wie op zoek is naar een chique bescherming. Wij bieden ook Flip-stijl hoesjes aan, waarbij de klemmen in de hoes zijn ingebouwd. Hiermee kan de klep zeer snel worden geopend en gesloten. Wie op zoek is naar een beetje fantasie, zal dol zijn op onze hoesjes met motief. Je vindt er dieren (panda's, konijnen, katten, honden, wolven...), planten, landschappen, onze beroemde Don't touch my phone, glitter- of marmerstijl... Een heel universum speciaal voor jou!

Contacteer onze klantendienst op elk moment

Wij kunnen u informatie geven over onze producten en uw bestellingen opvolgen. Wij zijn bereikbaar per telefoon, e-mail en sms. Veel plezier met uw bezoek aan Dealy!