Samsung Galaxy Note 20 Hoesjes


46 Producten

Een grote selectie van premium hoesjes tegen gereduceerde prijzen voor uw Galaxy Note 20

Bespaar geld en profiteer van Dealy's gereduceerde prijzen op alle Samsung Galaxy Note 20 hoesjes en protectors. Onze hoesjes zijn ontworpen in siliconen of hoge kwaliteit plastic. Er wordt speciale zorg besteed om ervoor te zorgen dat ze perfect beantwoorden aan uw veiligheids- en ergonomische behoeften. Ze zijn zeer eenvoudig te installeren en passen perfect bij de contouren en lijnen van uw telefoon. Ze bieden gemakkelijke toegang tot de poorten en functies van de smartphone. Ze bieden een uitstekende grip op het toestel, zodat het niet uit uw handen glijdt. Wij maken ons aanbod compleet met hoesjes van hoge kwaliteit met een achterkant van 9H gehard glas en siliconen randen. Ons team houdt van deze covers, die uw mobiele telefoon een unieke look geven en veel verschillende stijlen bieden. Door een hoesje te installeren, beveiligt u de achterkant en de randen van de telefoon tegen stoten, krassen, vlekken en stof.

Unieke hoesjes die uw Galaxy Note 20 een persoonlijk tintje geven

Ontdek onze grote selectie! We hebben natuurlijk onze klassiekers: doorzichtige hoesjes, die van soepele of stijve monochrome siliconen, de met koolstofvezel beklede hoesjes die opvallen door hun elegantie en de met kunstleer beklede exemplaren. Wij bieden onze ultra resistente hoesjes , de Survivor en de hyper resistente hoesjes met geïntegreerde hands-free ondersteuning. Wij bieden ook een selectie van gedecoreerde hoesjes hoesjes die uw telefoon een persoonlijk tintje geven. Kies uit bloemen, dieren (panda's, wolven, katten, honden...), landschappen of lovertjes... Misschien vindt udie met een steunring wel mooi. Ze maken het mogelijk uw smartphone aan uw vinger te dragen en hem in liggende modus te gebruiken op een aangename en veilige manier. Wij raden u echter aan om een folie of gehard glas over het scherm te plaatsen voor optimale bescherming van uw Samsung.

.

Onze klantenservice is 7 dagen per week geopend

Twijfel niet om ons te bellen of stuur ons een e-mail of sms. Wij zullen zeer snel reageren op schriftelijke verzoeken. Wij kunnen u helpen bij uw zoektocht en uw bestellingen opvolgen.

Wij zijn 7 dagen per week geopend.