Huawei Y6p Screenprotectors


3 Producten

Premium screenprotectors en lenzen tegen lage prijzen voor uw Huawei Y6p

Betrouw de veiligheid van uw Huawei Y6p scherm en foto module aan Dealy en geniet van kortingen en lage prijzen op al onze producten. Wij selecteren de beste beschermingen op de markt en bieden u een beperkte keuze zodat u niet verdwaalt. Onze screenprotectorsen gehard glas zijn zeer eenvoudig te installeren. Ze laten geen sporen na wanneer u ze verwijdert. Ze zijn ontworpen om het volledige scherm te beschermen tegen stoten, krassen, vegen en stof. Krassen en vlekken zullen u in het dagelijks leven niet hinderen en u hoeft het glas niet te vervangen als het breekt. Ons gehard glas is UV-bestendig en vormt een goede barrière tegen UV en golven. Onze producten zullen de interactiviteit met het scherm niet verhinderen en het aanraakgebied zal zijn gevoeligheid behouden.

Beschermt het scherm

Bescherm ook de fotomodule van uw Y6p

Wij bieden ook gehard glas aan om de fotomodule van uw Huawei te beveiligen. Ultra doorzichtig en zeer resistent, zij voorkomen dat de lenzen breken. De kwaliteit van de foto's zal hetzelfde blijven. Het is alsof de lenzen niet vastzitten. U vermijdt ook krassen die fataal kunnen zijn en stof dat de lenzen kan verstoppen. En, zoals bij al onze producten, profiteert u van onze geweldige prijzen en promoties. Welkom in uw "Huawei Y6p accessoires" wereld!

Als u informatie nodig heeft..

Twijfel niet om contact met ons op te nemen als u meer informatie wenst. Onze klantendienst staat ook tot uw beschikking om uw bestellingen op te volgen. Wij zijn bereikbaar per telefoon, e-mail en sms.

Wij helpen u graag verder.