Huawei Y6p Hoesjes


34 Producten

Uw Huawei Y6p is perfect beschermd met een hoesje dat tegen onklopbare prijzen wordt aangeboden

Bespaar geld en verzeker u van uw Huawei Y6p mobiele telefoon tegen gereduceerde prijzen bij Dealy. Benieuwd hoe u uw smartphone kunt beschermen? Door een schelp te kiezen, kunt u er zeker van zijn dat de achterkant, de randen, de lens en de knoppen van uw mobiele telefoon optimaal beveiligd zijn. Ons team selecteert de beste beschermingen. Zij zijn gemaakt van siliconen, plastic of zijn hybriden (acryl achterkant bijvoorbeeld en flexibele siliconen randen voor een bumper bescherming). Uw smartphone wordt beschermd tegen schokken, krassen, vlekken en stof. Fabrikanten denken in de eerste plaats na over het ontwerp van hun telefoons. Sommige van de telefoons die ons worden aangeboden liggen niet noodzakelijk ergonomisch in de hand. Een goede koffer bespaart u een hoop ellende als u hem moet laten vallen. Krassen daarentegen voorkomen dat de telefoon zijn waarde verliest. Het zal lang als nieuw blijven en u zult het gemakkelijker kunnen doorverkopen.

Premium hoesjes

Premium covers die uw mobiel een persoonlijk tintje geven

Wij bieden vele hoesjes aan om het grootste aantal mensen tevreden te stellen. We hebben onze klassiekers: transparant, geborsteld, koolstofvezel, kunstleer, Ultra Resistant, Survivor en die met praktische steunringen voor handsfree gebruik. Wij bieden ook nieuwe modellen aan die gemaakt zijn van gehard glas voor de achterkant en siliconen voor de randen. Het glas is 9H bestendig en, met de patronen, worden deze covers als tweede huiden die de Huawei Y6p zullen personaliseren. Wij hebben ook gedacht aan onze klassieke "patronen": glitter, fluorescerend, dieren, marmer en onze transparante met een discreet patroon dat wordt als een tatoeage op uw smartphone. Duik in onze wereld van bescherming en denk niet aan uw budget. Onze hoesjes zijn zo goedkoop dat u er meerdere kunt kopen voor de prijs van één elders!

Onze klantenservice

Onze klantendienst staat tot uw beschikking om u te informeren over de opvolging van uw bestellingen

.

Twijfel niet om contact op te nemen met onze klantenservice. Onze adviseurs zullen u informeren over onze producten en uw bestellingen opvolgen. Welkom in Dealy!