Schermbeschermers voor Samsung Galaxy S10 Lite


4 Producten

Geniet van geweldige prijzen op Galaxy S10 Lite screenprotectors en fotomodule

Dealy heeft de beste deal voor afgeprijsde screenprotectors en fotomodule voor de Samsung Galaxy S10 Lite. Profiteer van de aanbiedingen op onze screenprotectorsen gehard glas. Het beveiligen van het scherm van uw mobiele telefoon is zeer belangrijk bij het gebruik van een hoesje. De mobiele telefoon zal perfect beschermd zijn tegen schokken, krassen en vlekken. Hetzelfde geldt voor een hoes of kist. De telefoon wordt namelijk vaak gebruikt met het klepje open (tijdens het lopen, in handsfree modus en liggend). Het risico dat u de smartphone laat vallen is niet te verwaarlozen en u loopt het risico dat het glas of zelfs het scherm breekt. Wij hebben de beste screenprotectors op de markt geselecteerd en bieden ze aan tegen onklopbare prijzen. Onze screenprotectorszijn ultra dun en zeer gemakkelijk te installeren. Ze zijn als een tweede huid op het glas en laten geen sporen na wanneer u ze gebruikt. Het geharde glas is ook erg dun. Zij zullen het gehele scherm beveiligen en voorkomen dat het glas explodeert in geval van een botsing. Ze zijn UV-bestendig en zijn als een golfscherm. Het glas van uw scherm zal niet breken en u zult geen last hebben van krassen en vlekken. Het aanraakvlak van het scherm blijft ook gevoelig en u zult snel vergeten dat het beschermd is.

.

Beschermers voor de fotomodule van de S10 Lite

Ons team biedt ook aan, om de foto module van uw telefoon te beschermen. De ultradunne en transparante bescherming van gehard glas voorkomt breuk, krassen die zeer schadelijk kunnen zijn, en stof dat in de lenzen kan kruipen. Uw lenzen blijven lang nieuw en schoon en de kwaliteit van foto's en video's blijft gelijk.

.

Wij zijn blij met uw feedback

Voel u vrij om ons uw opmerkingen te sturen. Wij zijn bereikbaar per telefoon, e-mail en sms. Wij zullen uw vragen kunnen beantwoorden en uw bestellingen kunnen volgen.