Samsung Galaxy S10 Lite Hoesjes


29 Producten

Geniet van geweldige aanbiedingen van Dealy bij het kopen van uw Samsung Galaxy S10 Lite covers en hoesjes

Dealy biedt de beste deal op premium covers en hoesjes tegen voordelige prijzen. Profiteer van de lage prijzen en koop voor minder! Wij kiezen de afdekkingen die u de veiligheid bieden die u verwacht. Onze hoesjes zijn gemaakt rond een siliconen hoesje dat exclusief voor de telefoon is ontworpen. Dit houdt de smartphone stevig vast en fungeert als de eerste beschermlaag tegen stoten en krassen. De ultra-resistente kunstlederen flap zit er helemaal omheen om hem weer vast te zetten. Op die manier is uw mobiele telefoon beschermd tegen mogelijk fatale klappen en krassen die de smartphone zijn waarde ontnemen. Onze zakjes zijn ook ontworpen om als portefeuille te worden gebruikt. Ze hebben binnenuitsparingen voor uw creditcards en een vak dat kan worden gebruikt voor geld of als weekendtas. Het deksel kan op elk moment worden ingeklapt om als handsfree houder te dienen. U kunt uw Samsung in landschapsmodus op een prettige manier gebruiken. Er is een uitsparing aan de voorkant, zodat u kunt bellen met de klep dicht. Sommige van onze hoesjes worden geleverd met een riem die zeer handig is om te dragen. Kies gewoon degene die aan uw behoeften en wensen voldoet.

.

Hoezen die uw S10 Lite perfect zullen personaliseren

Bij Dealy heeft u keuze te over in onze selectie hoesjes en tassen. Er is voor elk wat wils en voor het hele gezin. Wij hebben onze klassieke hoesjes in kunstleer of echt leer. Zij zijn zeer goed bestand tegen schokken, krassen, vlekken en stof. U hebt de keuze uit verschillende materialen (lycheeleer, klassiek, nappaleer, luipaardvel, stof, jeans, vintage...) en sluitingen (omslagen met een in de omslag ingebouwde sluiting, klassieke sluitingen met riempjes, magnetische sluitingen met klinknagels of knopen). We hebben veel covers met ontwerpen die zowel kinderen, tieners als ouders zullen aanspreken. Ontdek onze modellen met dieren (wolven, tijgers, panda's, vlinders, katten, honden...), bloemen, glitter of marmerstijl. Sommige van onze hoesjes hebben een vakje met rits aan de voorkant om bijvoorbeeld kleingeld in te doen. We houden van de volledig krokodillenhuid stijl case, het zal je wegblazen! Wij gebruiken de beste fabrikanten en bieden u hun beste modellen aan. Welkom in uw wereld van op maat gemaakte Samsung Galaxy S10 Lite covers.

Onze adviseurs zijn er om u te helpen. .

U kunt ons elke dag bereiken per telefoon, e-mail en sms. Onze klantenservice zal u graag helpen met uw zoektocht en zal uw bestellingen opvolgen.