Samsung Galaxy S10 Lite Hoesjes


29 Producten

Goede goedkope hoesjes voor uw Samsung Galaxy S10 Lite

Dealy is uw leverancier van premium low cost covers voor uw Samsung Galaxy S10 Lite. Bespaar geld op al onze ultra duurzame beschermers! Onze hoesjes zijn exclusief ontworpen om te passen bij de lijnen en contouren van de telefoon. Ze zijn gemaakt van siliconen of kunststof. Sommige hebben een plastic achterkant en siliconen randen voor optimale bescherming van de randen. Sommige hebben een achterkant van 9H gehard glas. Flexibel of stijf, de hoesjes beveiligen de telefoon bij stoten, tegen krassen, vlekken en stof. De uitsnijdingen bij de poorten zijn zeer nauwkeurig om een gemakkelijke toegang mogelijk te maken. Sommige hoesjes zijn ontworpen om de knoppen vast te zetten door ze te omhullen. De knoppen zullen gemakkelijk te gebruiken zijn en gevoelig blijven. U vermijdt het risico van stof. Wij hebben een zeer goede selectie, zodat iedereen er een kan vinden die bij hem past. Wij raden iedereen die graag een hoesje gebruikt aan om de bescherming van zijn smartphone aan te vullen met een folie of een ultrasterk gehard glas voor het scherm. U zult zich geen zorgen maken en uw Samsung in alle vrijheid kunnen gebruiken.

.

Hoesjes voor iedereen

Dealy biedt een grote verscheidenheid aan hoesjes, omdat we allemaal onze eigen manier hebben om onze smartphone te gebruiken. Eén ding is zeker: wij hebben geen concessies gedaan aan de veiligheid van onze producten en hun bestendigheid tegen de elementen! Ons team biedt u natuurlijk zijn klassiekers: doorzichtige hoesjes, dunne en soepele koolstofvezel, geborstelde, vloeibare siliconen, met een steunring voor de liggende modus... U zult dol zijn op onze Ultra Resistant hoesjes met of zonder steun en de Survivor die ideaal zijn voor hutten. Wij hebben silicone hoesjes met 3D patronen (honden, beren, panda's, vruchten...) Bekijk onze selectie van flexibele silicone hoesjes met patronen en die met een lanyard en karabijnhaak. Onze selectie van gehard glas hoesjes is uniek. Hiermee kunt u uw Galaxy S10 Lite personaliseren alsof het een integraal onderdeel van de telefoon is. De meer "praktische" onder u zullen onze kunstlederen hoesjes met kaarthouder en die met een zeer nuttige steunring voor gebruik in liggende stand op prijs stellen. Veel plezier met uw bezoek!

Ons team

Ons team helpt u met uw zoektocht en inventariseert uw bestellingen

.

U kunt ons bereiken per telefoon, e-mail en sms. Wij zullen met plezier uw vragen beantwoorden en uw bestellingen opvolgen. Schriftelijke vragen beantwoorden wij graag zo spoedig mogelijk.