Honor 8A hoesjes


7 Producten

Geniet van gereduceerde prijzen en geweldige aanbiedingen op alle Honor 8A hoesjes

Dealy is de Top ultra duurzame hoesjes aan verminderde prijzen voor uw Honor 8A. Bekijk onze grote selectie en krijg grote besparingen en aanbiedingen. Onze beschermingen zijn exclusief ontworpen voor de lijnen van de mobiele telefoon. Ze zijn gemakkelijk te installeren en worden als een tweede huid voor de telefoon. Sommige zijn flexibel, andere zijn stijf en er zijn halfstijve (met flexibele siliconen randen). Wij gebruiken zeer weerbestendige materialen: siliconen, kunststof, hybride design en materiaalmixen. Onze producten zijn zeer goed bestand tegen schokken, krassen, vingerafdrukken en stof. Uw smartphone wordt vastgezet aan de knoppen, achterkant, randen en lens. Voor optimale veiligheid raden wij aan een hoesje te koppelen met een folie of gehard glas om het scherm te beveiligen.

Pas uw mobiel aan zoals u wilt

Wie zei dat veiligheid synoniem is aan verveling? Bij Dealy vindt u precies de bescherming die u altijd al wilde. Een hoesje dat op u lijkt en waarmee u uw mobiel kunt personaliseren. Van de transparante kast, tot die met een steunring, tot die in koolstofvezel of de Ultra Resistant, wij hebben de kast die bij u past. Klassieke en vintage kunstlederen hoesjes, monochrome siliconen in diverse kleuren, hoesjes met kaarthouders, onze klassieke Survivor voor waaghalzen en nog veel meer. We hebben er met leuke motieven die jongeren en kinderen zouden kunnen aanspreken (dieren, bloemen, glitter, planten, mandala's...). Iedereen zal "een hoesje voor zijn telefoon vinden"...

.

Wij zijn goed bereikbaar en reageren op al uw verzoeken

U kunt ons elke dag bereiken per telefoon, e-mail en sms. Wij zullen al uw berichten zo spoedig mogelijk beantwoorden. Wij zullen uw bestellingen kunnen opvolgen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen.