Xiaomi Redmi 10X Screenprotectors


2 Producten

Maximaliseer uw Redmi 10X scherm bescherming met onze ultra duurzame en goedkope films en gehard glas

Dealy biedt de beste selectie van Xiaomi Redmi 10X screenprotectors tegen de laagste prijzen die u zult vinden. Ons team biedt alleen geteste screenprotectorsen geharde glazen aan die een optimale veiligheid garanderen. Onze producten onderscheiden zich door hun grote dunheid en hun gemakkelijke installatie. Ze worden als een tweede huid op het glas en worden een integrerend deel van het scherm. Zodra u ze verwijdert, laten ze geen sporen na en is uw scherm zo goed als nieuw. Het geharde glas is 9H bestendig en explosieveilig. Zo vermijdt u het ongemak van breuk (vervanging van het glas, beschadigd scherm, ongevoelig aanrakingsvlak). Al onze beschermingen behouden de gevoeligheid van het aanraakgebied.

.

Beveiliging van de beeldmodule

In deze sectie vindt u beschermingen ontworpen voor de fotomodule van uw Xiaomi Redmi 10X. Ze zijn exclusief voor de telefoon en zijn gemakkelijk te installeren. Lenzen en lenzen zullen dus veilig zijn voor schokken, krassen, vlekken en stof. Door zo'n gehard glas te installeren, behoudt u gegarandeerd de kwaliteit van foto's en video's perfect.

Het glas is gemaakt van een hoge kwaliteit glas.

Twijfel niet om contact met ons op te nemen als u

nodig heeft.

Wij staan tot uw beschikking om u te helpen bij uw zoektocht en al uw vragen te beantwoorden. U kunt ons bereiken per telefoon, email en sms.