Huawei P Smart Pro Hoesjes


2 Producten

Bescherm uw Huawei P Smart Pro met een afgeprijsd hoesje

Bescherm uw Huawei P Smart Pro met een high-end case van Dealy aangeboden met een korting! Ons team biedt een unieke selectie dunne, lichte en zeer beschermende covers voor uw telefoon. Wij selecteren de meest schokbestendige hoesjes, tegen krassen, vlekken en stof. Ze zijn gemakkelijk te installeren en passen perfect bij de contouren en lijnen van de smartphone. Ze zijn gemaakt van siliconen, plastic of een hybride (acryl achterkant en siliconen randen). U vindt er die flexibel, stijf of halfstijf zijn (stijve rug en flexibele randen).

Personalisatie

Pas uw Huawei P Smart Pro aan met een hoesje dat op u lijkt

.

Wij hebben transparante, zeer dunne hoesjes waarmee u het oorspronkelijke ontwerp van de telefoon kunt behouden. Wij bieden ook monochrome, tweekleurige, fantasievolle en stijlvolle kunstlederen hoesjes aan. Wij hebben onze klassiekers in koolstofvezel, ultra bestendig of Surivor. Wij hebben kaarthouders van hoogwaardig kunstleer geselecteerd, met handsfree-ondersteuning, zeer handig voor liggend gebruik. Al onze beschermingen zijn aan hyper interessante prijzen en zullen u toelaten om uw P Smart Pro te gebruiken zoals u wilt en volgens uw levensstijl.

.

Geniet van Dealy klantendienst

Onze teamleden geven u graag advies en helpen u bij uw aankopen en het volgen van uw bestelling. Wij zijn 7 dagen per week geopend en beantwoorden graag uw telefoontjes en sms'jes op 06 44 64 68 65. We zijn ook te vinden op Facebook, Instagram en Tik Tok om op de hoogte te blijven van onze nieuwtjes en promoties. Geniet van uw bezoek aan ons!