Huawei P Smart 2020 Screenprotectors


3 Producten

Het scherm van uw Huawei P Smart 2020 is perfect veilig met exclusieve beschermingen van Dealy

Bescherm het scherm van uw Huawei P Smart 2020 perfect tegen hyper aantrekkelijke prijzen bij Dealy. Ons aanbod van getemperde screenprotectorsen glazen is het meest ernstige en het meest economische. Wij kiezen ultra-resistente, dunne en zeer lichte beschermingen. De films zijn gemakkelijk aan te brengen, ultra helder, HD en zullen de gevoeligheid van het scherm optimaliseren. Zo blijft het glas er lang als nieuw uitzien en vermijdt u breuk en krassen. Ons gehard glas is 9H bestendig, dus het zal niet ontploffen. De aanraakzone blijft gevoelig. Het is alsof je scherm niet beschermd was! Al onze beschermingen worden aangeboden aan de beste prijzen.

Een geharde glazen beschermlens voor de fotomodule

Wij bieden ook een ultradun gehard glas aan om de achterkant van uw telefoon te beschermen. Het zal voorkomen dat de lenzen breken in geval van een impact. De fotomodule wordt ook beschermd tegen krassen die de kwaliteit van de foto's kunnen aantasten. U zult uw telefoon kunnen gebruiken zonder dat dit ten koste gaat van de technische en fotografische prestaties.

.

Dealy informeert u over het volgen van uw bestelling

Onze klantenservice geeft informatie over al onze artikelen en volgt uw bestellingen op. Wij zijn per telefoon en sms bereikbaar op 06 44 64 68 65. Ons e-mail adres staat in de "contact us" sectie van deze site. U kunt ons volgen op Facebook, Instagram en Tik Tok om op de hoogte te blijven van onze nieuwtjes en promoties.