Huawei P40 Pro Plus Hoesjes


1 Product

Ontdek de selectie van hoesjes voor Huawei P40 Pro Plus

Ontdek Dealy's selectie van covers en hoesjes voor de Huawei P40 Pro Plus tegen voordelige prijzen. Onze hoesjes zijn exclusief en zijn ontworpen rond een siliconen hoesje dat perfect aansluit op de contouren van de telefoon. Ze worden bedekt door de ultrabestendige hoes die de hele smartphone zal beschermen. U hebt nog steeds gemakkelijk toegang tot de poorten en functies van de telefoon, en dankzij de uitsparing kunt u ook met gesloten klep telefoneren. De hele P40 Pro+ wordt beschermd tegen stoten, krassen, vlekken en stof. U kunt ook in alle rust foto's en video's maken.

.

Koffers en hoesjes die uw telefoon een persoonlijk tintje geven

Hoezen en zakjes met korting die uw telefoon een persoonlijk tintje geven. Ontdek onze selectie van goedkope hoesjes, in imitatieleer of echt leer: hoesjes in mat imitatieleer, lychee-leer, vintage, in luipaard of fantasie (dieren, landschappen enz.). Misschien vindt u onze flip covers leuk, met de sluiting geïntegreerd in de cover en die openen als een boek Al onze covers worden aangeboden met een korting, zodat u zoveel als u wilt kunt kiezen zonder de bank te breken.

.

Contacteer onze klantendienst via e-mail, sms of telefoon

Onze klantenservice is voor u bereikbaar per e-mail, sms of telefoon. Wij zullen al uw vragen en verzoeken zo spoedig mogelijk beantwoorden.