Huawei P40 Pro Plus Hoesjes


7 Producten

Hoesjes voor de Huawei P40 Pro+ zijn in de aanbieding

Alle hoesjes voor de Huawei P40 Pro Plus zijn afgeprijsd bij Dealy. Het is zeer belangrijk uw telefoon goed te beveiligen, want schokken kunnen zeer schadelijk zijn, krassen maken hem minder waard en vlekken kunnen de goede werking aantasten. De Huawei is zeer stijlvol, maar het kan door je handen glippen. Door hem te beveiligen met een stevige hoes, kunt u de achterkant, de randen, de knoppen en de cameramodule beschermen. Onze hoesjes zijn licht van gewicht. Ze passen tot op de millimeter bij de contouren van de telefoon. De toegang tot poorten en knoppen zal gemakkelijk zijn. Stof zal zich niet verzamelen op de knoppen en schermopeningen.

Personalisatie

Het aanpassen van uw Huawei P40 Pro Plus

Customize uw Huawei P40 Pro +, met onze selectie van afgeprijsde gratis covers. Als u het unieke ontwerp van de telefoon wilt behouden, raden wij een transparant siliconen hoesje aan of een hybride ontwerp (met siliconen randen en een achterkant van acryl). U kunt de voorkeur geven aan een siliconen hoesje met een hoesje van kunstleer, koolstofvezel of stof. Wij bieden hoesjes met een steunring aan, zodat u uw smartphone aan uw vinger kunt dragen en handsfree kunt gebruiken. Perfect voor landschap modus! We hebben ook onze ultra-resistente hoesjes met dubbele bescherming en geluidsoptimalisatie. Al onze beschermingen zijn exclusief voor de P40 Pro Plus en zijn voordelig geprijsd.

.

Dealy, uw ondersteuningsdienst

Dealy, het is uw klantenservice die 7 dagen per week open is. U kunt ons bereiken per telefoon, e-mail of sms. Ons team staat tot uw beschikking om u te adviseren en te informeren over de opvolging van uw bestelling.