Honor 8S Screenprotectors


2 Producten

Bescherm uw Honor 8S scherm met onze Dealy films en geharde glazen

Dealy beveiligt het scherm van de Honor 8S tegen de laagste prijzen op de markt met ultra-resistente films en geharde glazen. Wij hebben onze producten getest en bieden u ultradunne beschermingen die zeer gemakkelijk te installeren zijn. Ze zullen het hele scherm vastzetten en u zult geen verschil voelen. Onze fabrikanten hebben artikelen ontworpen die de tastzin niet aantasten. De interactiviteit en gevoeligheid van het scherm worden op geen enkele manier aangetast en u zult snel vergeten dat het glas beschermd is. Door deze accessoires te installeren, hoeft u het glas niet te vervangen in geval van een botsing en voorkomt u krassen die de waarde van de telefoon verminderen. Ons gehard glas is 9H bestendig. Ze zijn anti-explosie en UV.

Mijn behuizing is gemaakt van een glas dat bestand is tegen de elementen.

Dealy is ook Honor 8S fotomodule beveiligingen

Beveilig de fotomodule van uw Honor 8S perfect, tegen voordelige prijzen, met onze geharde glasbeschermers ontworpen voor de lenzen. Zo kunt u naar hartelust foto's, video's en selfies maken zonder het risico te lopen de lenzen te breken of te bekrassen. Ze zijn ook zo dun, dat u zult vergeten dat de module beschermd is. De kwaliteit van de foto's en video's wordt in het geheel niet aangetast en u houdt de module zeer lang als nieuw.

.

Profiteer van onze klantenservice

Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u vragen heeft over uw Honor 8S accessoires. Wij zijn bereikbaar per telefoon, e-mail en sms.