Honor 9X Pro Hoesjes


19 Producten

Ontdek onze exclusieve en goedkope covers voor de Honor 9X Pro

Dealy is uw exclusieve leverancier van unieke, voordelige covers voor uw Honor 9X Pro. Bekijk onze dagelijkse promoties en kortingen! Wij selecteren covers en hoesjes die speciaal voor de telefoon zijn ontworpen. Ze zijn geconfigureerd rond een siliconen hoesje dat het mogelijk maakt de mobiel veilig te bevestigen en volledig te beschermen.

.

Ultra bestand tegen schokken, zullen zij, ook krassen, vlekken en stof vermijden. Ze kunnen dienen als portefeuille dankzij de binnenuitsparingen voor kaarten en geld. Je zult verschillende sluitingen vinden. Hiermee kunt u de beveiliging van uw smartphone optimaliseren en tegelijkertijd zeer snel openen en sluiten. De hoesjes zijn zo ontworpen dat u ze kunt opvouwen en het aangename hands-free houders worden.

De hoesjes zijn zo ontworpen dat u ze kunt opvouwen en het aangename hands-free houders worden.

De hoesjes zijn zo ontworpen dat ze kunnen worden opgevouwen.

U behoudt natuurlijk wel directe toegang tot de poorten en knoppen van de smartphone. Sommige zakken worden geleverd met een koord of riem. U hoeft er alleen maar een te kiezen die bij uw wensen en stijl past.

Let op: dit is geen volledige lijst.

Pas uw Honor 9X Pro aan met onze eersteklas covers en hoesjes

Dealy is een uitgebreide selectie van goedkope covers en hoesjes voor uw Honor 9X Pro. De selectie is ongelooflijk! Kijk eens naar onze geweldige kunstlederen of echt lederen beschermers. Ideaal voor wie werkt, ze zijn praktisch en zullen het gebruik van de gsm optimaliseren met hun portefeuille en handsfree ondersteuningsfuncties. U zult verschillende lederen stijlen vinden: lychee, nappa, vintage, luipaard... Monochroom of met patronen, onze zakjes zullen uw persoonlijke touch geven aan het dagelijks leven.

.

Ontdek onze gekleurde beschermingen, die met motieven (dieren, monumenten, bloemen, mandala's, pailletten, marmer...), onze hoesjes met afneembare hoesjes, onze ultra resistente hoesjes in stof of jeans. Een hele keuze aan unieke en exclusieve beschermingen tegen lage prijzen.

.

Uw klantenservice voor al uw aankopen

Wij zijn 7 dagen per week open om u te helpen het juiste product voor uw Honor 9X Pro te kiezen en informatie te verstrekken over het volgen van al uw bestellingen. U kunt ons bereiken per telefoon, email of sms.