OnePlus 8 Pro Hoesjes


6 Producten

Bespaar geld met covers en hoesjes voor uw OnePlus 8 Pro

Kies uw high-end covers en hoesjes tegen lage prijzen bij Dealy om uw One Plus 8 Pro te beveiligen. Ons team biedt ultra duurzame hoesjes aan ultra goede prijzen! De hoesjes zijn ontworpen rond een siliconen hoesje dat exclusief is aangepast aan de lijnen van de telefoon om deze goed vast te houden. Ze wikkelen zich volledig rond de telefoon en de telefoon is perfect beschermd tegen krassen, vlekken en stof. Ze zijn zo ontworpen dat de poorten gemakkelijk toegankelijk zijn en de sluitingen zorgen voor een optimale bescherming zonder het gebruik te belemmeren. De hoesjes dienen als portemonnee met kaarthouders en een vakje voor geld. Onze pouches en flip covers (met een in de hoes geïntegreerde sluiting) kunnen worden omgevormd tot een handsfree houder, dankzij de voorflap die in een houder kan worden veranderd. Praktisch en ergonomisch, ze zijn het onmisbare accessoire voor uw telefoon. Het enige wat u dan nog hoeft te doen, is er een kiezen die bij u en uw behoeften past.

Hoezen en cases die uw OnePlus 8 Pro een persoonlijk tintje geven

Ontdek onze covers en hoesjes die tegen exclusieve prijzen worden aangeboden en personaliseer uw OnePlus 8 Pro zoals u dat wilt. Van de elegante kunstleren hoes tot het leuke riemtasje met motief vindt u uw onmisbare accessoire. Wij bieden alle soorten materialen aan: echt leer, krokodillenleer, lychee leer effect, nappa, vintage design. Wij selecteren zakjes met motieven voor alle smaken (dieren, monumenten, bloemen, luipaardstijl, pailletten...), zakjes met retro decoratieve knopen, zakjes in verschillende kleuren. Onze ultrabestendige en zeer dunne covers houden uw smartphone veilig. U zult het met een gerust hart kunnen gebruiken. Ze zijn zo ontworpen dat u kunt bellen terwijl de hoes gesloten blijft (dankzij de openingenaan de voorkant). Wat uw stijl en persoonlijkheid ook is, u zult uw bescherming vinden zonder aan uw budget te denken.

Uw klantendienst staat altijd tot uw beschikking

Raadpleeg ons team per e-mail, sms of telefoon. Onze gespecialiseerde adviseurs staan tot uw beschikking om u te informeren en uw bestelling op te volgen.