OnePlus 8 covers


8 Producten

Bescherm uw OnePlus 8 tegen de beste prijzen met onze premium covers en hoesjes

Dealy biedt de beste selectie covers en hoesjes voor de OnePlus 8 tegen gereduceerde prijzen. Deze zijn ontworpen rond een siliconen hoesje waarin de telefoon wordt vastgezet. Hij is bedekt met een hoes van materialen die zeer goed bestand zijn tegen stoten, krassen, vlekken, stof, water en vocht. Onze hoesjes bieden gemakkelijke toegang tot de poorten van de telefoon en zijn voorzien van magnetische sluitingen, hetzij flap-type of geïntegreerd in de cover (Flip Cover). De zakjes beschermen de hele telefoon en doen tegelijkertijd dienst als portemonnee en handsfree houder. Sommige zijn voorzien van een afneembaar sleutelkoord, dat zeer praktisch is om de smartphone in alle veiligheid in de hand te houden. Op die manier behoudt u de waarde van uw smartphone en blijft hij heel lang als nieuw. Door voor ons te kiezen, kunt u uw OnePlus verfraaien zoals u dat wilt zonder aan uw budget te denken.

Ultra duurzame hoesjes en zakjes tegen gereduceerde prijzen

Wij bieden ultra duurzame covers en hoesjes tegen onverslaanbare prijzen. Ons assortiment is uitgebreid, zodat iedereen zijn telefoon kan personaliseren zoals hij wil. Van kunstlederen of echt lederen monochrome hoesjes tot chique hoesjes, wij bieden ongelofelijke keuzes voor ultrabestendige bescherming. Lychee leer effect, nappa, verschillende prints... ze zijn er allemaal! U kunt de voorkeur geven aan onze covers met een kijkvenster of een flip cover met een sluiting geïntegreerd in de cover. We hebben bloemen, vlinders, luipaardprint, vintage en sluitingen naar ieders smaak. Dankzij ons lage prijsbeleid kunt u uw smartphone van accessoires voorzien en precies krijgen wat u wilt, zonder dat u de bank hoeft te breken. Dus, welkom bij Dealy in uw OnePlus wereld!

Tips en alle info over uw bestellingen

Wij staan tot uw beschikking om al uw vragen te beantwoorden. Van advies tot de opvolging van uw bestellingen, wij zijn bereikbaar per telefoon, e-mail en sms.