Screenprotectors Xiaomi Mi 10 / 10 Pro


4 Producten

Het scherm van uw Xiaomi Mi 10 / 10 Pro is perfect veilig met My Shell

Bescherm het scherm van uw Xiaomi Mi 10 / 10 Pro perfect tegen budget prijzen met My Shell. Onze selectie van getemperde screenprotectorsen glazen is de beste op de markt en de goedkoopste. Wij selecteren onze producten zorgvuldig om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de veiligheidsnormen die u verwacht. Ze zijn ultrasterk, gemakkelijk te installeren en maken het scherm niet dikker. Ze zijn ultra helder en optimaliseren de bruikbaarheid en gevoeligheid. Eenmaal geïnstalleerd, zult u snel vergeten dat het scherm beveiligd is en blijft het er lange tijd als nieuw uitzien. Onze getemperde glazen zijn 9H-bestendig, zodat ze niet ontploffen bij een botsing en uw smartphone veilig is tegen krassen, vlekken en watergevaren. Ze zijn ook anti-UV. Door hun filterende werking zullen uw ogen na verloop van tijd minder vermoeid raken. Al onze beschermingen worden aangeboden aan de beste prijzen.

Gelooflijk, goedkope glazen gedompeld

Uw Dealy-team biedt ultradunne geharde lenzen om de cameramodule van uw Xiaomi Mi 10 / 10 Pro te beveiligen. Zij zullen voorkomen dat de lenzen breken in geval van een impact. Deze laatste zal ook worden beschermd tegen krassen die echt schadelijk kunnen zijn. U kunt uw foto's en video's met een gerust hart maken. Wij bieden ook transparante screenprotectorsaan die op de achterkant van de smartphone kunnen worden aangebracht. Ze zijn zeer veilig en stellen u in staat het ontwerp van de telefoon te behouden. Ook hier zal ons lage prijsbeleid u toelaten om uw Xiaomi te verfraaien zoals u wilt zonder na te denken over uw budget.

Dealy is 7 dagen per week open om uw bestellingen te volgen

.

Naast het volgen van uw bestellingen kan ons klantenserviceteam u informatie geven over al onze producten. Wij zijn bereikbaar per telefoon, e-mail en sms.