Xiaomi Mi 10 / 10 Pro Hoesjes


18 Producten

Bescherm uw Xiaomi Mi 10 / 10 Pro tegen stoten, krassen, vlekken, stof, tegen de beste prijzen

Dealy biedt de beste selectie van covers en hoesjes voor de Xiaomi Mi 10 / 10 Pro tegen gereduceerde prijzen. Zij zijn ontworpen rond een siliconen hoesje waarin de telefoon wordt vastgezet. Deze wordt afgedekt door een hoes van materialen die zeer goed bestand zijn tegen schokken, krassen, vlekken, stof, water en vochtigheid. Onze hoesjes bieden gemakkelijk toegang tot de poorten van de telefoon en zijn voorzien van magnetische sluitingen, hetzij flap-type of geïntegreerd in de hoes (Flip Cover). Ze beveiligen uw volledige telefoon en fungeren tegelijk als portefeuille en handsfree houder. Sommige worden geleverd met een verwijderbaar koord, wat erg praktisch is om de Mi 10 / 10 Pro veilig met de hand te dragen. Op die manier behoudt u de waarde van uw smartphone en blijft hij heel lang als nieuw. Door voor ons te kiezen, kunt u uw Xiaomi aanpassen zoals u wilt, zonder aan uw budget te denken.

.

Extra duurzame hoesjes en zakjes tegen gereduceerde prijzen

Wij bieden ultra duurzame covers en hoesjes tegen onverslaanbare prijzen. Ons assortiment is uitgebreid, zodat iedereen zijn telefoon kan personaliseren zoals hij wil. Van kunstlederen of echt lederen monochrome hoesjes tot chique hoesjes, wij bieden ongelofelijke keuzes voor ultrabestendige bescherming. Lychee leer effect, nappa, verschillende prints... ze zijn er allemaal! U kunt de voorkeur geven aan onze covers met een kijkvenster of een flip cover met een sluiting geïntegreerd in de cover. We hebben bloemen, vlinders, luipaardprint, vintage en sluitingen naar ieders smaak. Dankzij ons lage prijsbeleid kunt u uw smartphone van accessoires voorzien en precies krijgen wat u wilt, zonder dat u de bank hoeft te breken. Dus, welkom bij Dealy in uw Xiaomi universum!

Advies en alle info voor uw bestellingen 7 dagen per week

Wij staan 7 dagen per week tot uw beschikking om al uw vragen te beantwoorden. Van advies tot de opvolging van uw bestellingen, wij zijn bereikbaar per telefoon, e-mail en sms.