Xiaomi Mi 10 / 10 Pro hoesjes


37 Producten

Premium hoesjes voor de Xiaomi Mi 10 / 10 Pro

Dealy is de beste selectie van premium hoesjes tegen onklopbare prijzen voor de Xiaomi Mi 10 / 10 Pro. De telefoon moet vooral worden beschermd tegen schokken, krassen, vlekken, stof en water. Onze hoesjes zullen de achterkant, de randen, de knoppen en de fotomodule op een zeer resistente manier beveiligen. U hebt nog steeds toegang tot de toetsen en poorten van de telefoon. Ze zijn gemakkelijk te installeren en passen perfect bij de lijnen en contouren van de auto, voor een ultradunne en ultralichte beveiliging. Door uw smartphone tegen krassen te beschermen, behoudt u de waarde ervan en voorkomt u dat er vlekken op uw smartphone komen die hem glad kunnen maken. U vermijdt ook de risico's van water en vocht die de smartphone ernstig kunnen beschadigen. Ons team kiest de beste beschermers in verschillende reeksen, zodat u het kunt accessoriseren zoals u wilt.

Super voordelige covers voor uw Mi 10 / 10 Pro

We kiezen ultra duurzame beschermers voor de Xiaomi Mi 10 / 10 Pro en bieden ze tegen de laagste prijzen op de markt. Wilt u het unieke ontwerp van uw telefoon behouden? Wij bieden dunne en lichte transparante afdekkingen van siliconen en/of kunststof. Ze zijn zeer weerbestendig en stellen u in staat uw telefoon te gebruiken zonder te denken dat hij veilig is. Wij hebben onze klassiekers: monochroom, gekleurd, koolstofvezel, geborsteld, eenvoudig kunstleer of lycra siliconen of plastic covers. Wij bieden ook fantasiebeschermingen aan (dieren, bloemen, glitter, marmer...) die net zo bestendig zijn. Misschien geeft u de voorkeur aan onze met stof beklede siliconen covers, die met kaarthouders of een ring die dient als steun voor de handsfree modus. Wij bieden vintage, retro, krokodillen stijl en getextureerde covers. Al onze artikelen zijn ultra premium, ultra duurzaam en echt goedkoop!

.

Geniet van uw Dealy klantendienst

Geniet 7 dagen per week van uw Dealy service om meer te weten te komen over onze artikelen en uw bestellingen te volgen.