OnePlus 7T Pro Covers


7 Producten

Dealy: kies uw premium covers en hoesjes aan budget prijzen

Onze telefoonexperts selecteren de beste hoesjes en etuis op de markt en bieden ze aan tegen ongelooflijk scherpe prijzen. Onze hoesjes zijn ontworpen rond een op maat gemaakt siliconen hoesje voor de telefoon. Ze wikkelen zich rond de telefoon om de hele telefoon vast te zetten. U loopt geen risico op schokken, krassen, vingerafdrukken en stof. Ze dienen ook als portefeuille met binnenkaarthouders en een vak dat handig is om geld in op te bergen of als draagtas. Sommige zijn voorzien van een draagriem. De meeste van onze pockets en flip covers (met een in de cover geïntegreerde sluiting) dienen ook als handsfree houder dankzij de voorflap die in een houder kan worden veranderd. Hierdoor kunt u uw OnePlus 7T Pro in landschapsmodus op een comfortabele manier gebruiken. Al onze hoesjes zijn ultradun, dus ze zijn niet omvangrijk en kunnen gemakkelijk in een zak worden gestopt.

.

Ontdek onze geweldige hoesjes, aangeboden tegen de beste prijzen op de markt

Onze reeks van beschermers, etuis en zakjes, is zeer divers. Van de sobere kunstleren hoes tot het dubbelzijdige klepzakje, u vindt wat u nodig hebt. Echt leer, lychee leer effect, nappa, krokodil stijl, retro of vintage, ze zijn er allemaal en ze zijn allemaal afgeprijsd. Wij hebben hoesjes met motieven (dieren, monumenten, bloemen, luipaard...), hoesjes met decoratieve klinknagels, monochroom of gekleurd. Laat u verleiden door onze superbestendige hoesjes die bestand zijn tegen schokken, krassen, vlekken en stof. Of u nu klassiek, zakelijk of leuk bent, u vindt vast wat u zoekt zonder de bank te breken.

Raadpleeg ons team van specialisten 7 dagen per week

Onze klantenservice staat tot uw beschikking zowel om u te adviseren als om u te informeren over de follow-up van uw bestelling.