Samsung Galaxy S20 Ultra Hoesjes


39 Producten

De grootste selectie van hyper beschermende hoesjes tegen lage prijzen voor uw Samsung Galaxy S20 Ultra

Dealy: de grootste selectie van super beschermende rompen tegen lage prijzen voor uw Samsung Galaxy S20 Ultra. Ons team biedt u een ongelooflijke keuze van high-end beschermers. Allemaal exclusief aangepast voor de telefoon, ze zullen de achterkant, de randen, de knoppen en de fotosensor perfect beveiligen. Ze zijn ontworpen in silicone, plastic of hybride, maar hebben allemaal één ding gemeen: de veiligheid van uw gsm! Onze keuze is groot: transparant, monochroom, gekleurd, koolstofvezel, kunstleer, gehard glas... ze zijn ideaal tegen schokken, krassen, vlekken en stof. Het enige wat je moet doen is je stijl kiezen! Ultradunne fantasie hoesjes (dieren, bloemen, monumenten, pailletten, mandala's...), beschermingen met kaarthouder of steunring waardoor u optimaal kunt genieten van de landschapsmodus. Wij selecteren de beste fabrikanten en eenmaal geïnstalleerd zult u vergeten dat uw smartphone beveiligd is!

Veel van onze producten zijn verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren.

Bij Dealy, krijgt u eersteklas bescherming tegen lage prijzen.

Bij Dealy profiteert u van eersteklas bescherming tegen lage prijzen. De veiligheid van uw telefoon is zeer belangrijk. Al onze covers stellen u in staat uw mobiele telefoon op een veilige en aangename manier te gebruiken. Ontdek onze vele slimme covers. Onze 3D hoesjes zien er niet alleen goed uit, ze dienen ook als handsfree steun. Wij hebben zowel siliconen als plastic covers die de telefoon op een dubbele en doelgerichte manier zullen beveiligen. Onze covers in krokodillenhuidstijl geven uw telefoon een unieke look. Onze heavy-duty hoesjes met dubbele bescherming zullen voldoen aan diegenen die op zoek zijn naar een onfeilbare bescherming. We hebben, natuurlijk, alle monochroom gekleurde siliconen covers. Star of flexibel, ze zijn hyper efficiënt en anti-slip.

.

Geniet van de My Shell-dienst voor uw Samsung Galaxy S20 Ultra

.

Geniet van de My Shell service voor uw Samsung Galaxy S20 Ultra. Onze teamleden geven u graag advies en helpen u in al uw stappen bij de aankoop van uw bescherming. Wij zijn 7 dagen per week geopend en beantwoorden graag uw telefoontjes en e-mails.