Screenprotectors voor iPad 10.2" (2019)


4 Producten

Uw iPad 10.2 scherm is veilig met My Shell

Profiteer van geweldige promoties en onze kortingen op iPad 10.2 (2019) screenprotectors om hem veilig te houden. Ons team selecteert ultradunne screenprotectorsen gehard glas die het scherm van uw tablet niet dikker maken. Ze zijn gemakkelijk te installeren en laten geen sporen na bij verwijdering. Met onze films kunt u uw tablet veilig gebruiken. Onze films zijn ontworpen met behulp van high-tech processen. Ze zijn anti-explosie, anti-vlekken, anti-kras en voorkomen stofophoping. Eenmaal geïnstalleerd, zul je nooit meer denken dat je kostbare iPad 10.2 beschermd is. De interactiviteit met het scherm zal worden geoptimaliseerd. Schokken, krassen, vlekken zullen niet langer een probleem zijn.

Dealy Tip: bevestig een schelp aan je screenprotector!

Bescherming van het scherm van uw 7e generatie iPad is essentieel. Door de achterkant te beveiligen met een hoesje of hoes, bent u verzekerd van volledige bescherming voor uw tablet. Dealy biedt een ruime keuze aan exclusieve, ultrabestendige hoesjes, covers, smart cases en sleeves voor de iPad 10.2". U beschermt hem niet alleen, u geeft hem ook een persoonlijk tintje en u kunt hem overal mee naartoe nemen zonder bang te hoeven zijn voor zijn veiligheid.

.

Dealy is 7 dagen per week voor u beschikbaar

Ons team staat 7 dagen per week tot uw beschikking om u te helpen bij uw inspanningen om uw 7e generatie iPad te verfraaien. Wij zijn gemakkelijk bereikbaar per telefoon of e-mail. Wij zullen u graag helpen bij uw zoektocht en na uw aankoop. Welkom in Dealy!