Terug naar de categorie

Samsung Galaxy Tab A9 Plus 5-niveau verstelbare ondersteuning, kaarthouder en stylushouder

€ 29,99
Kleur

met trackingnummer

Hulp nodig?

Schrijf of bel onze klantenservice

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
Samsung Galaxy Tab A9 Plus 5-niveau verstelbare ondersteuning, kaarthouder en stylushouder
1/8

Ontdek onze hoes voor de Samsung Galaxy Tab A9 Plus, met zijn meerlaagse beschermende structuur, geïntegreerde kaart- en pensleuven, automatische slaapfunctie en instelbare ondersteuning op 5 niveaus.
Het elegante, professionele ontwerp maakt het de perfecte keuze voor professionele gebruikers.

  • Deze hoes heeft een meerlaagse beschermende structuur, bestaande uit een hard pc-frame, een zachte TPU-buitenlaag en een magnetische PU-leren hoes, die volledige bescherming biedt tegen vallen, stoten en krassen.
  • Deze etui is ontworpen voor jouw gemak en heeft speciale vakjes voor het opbergen van kaarten en een stylus, zodat je alles wat je nodig hebt altijd bij de hand hebt.
  • De slimme magnetische PU-leren hoes ondersteunt automatische slaap- en wekfuncties, waardoor de batterij wordt gespaard door de tablet in de slaapstand te zetten als de hoes wordt gesloten en te wekken als de hoes wordt geopend.
  • De behuizing heeft een in 5 standen verstelbare standaard, die veelzijdige kijkhoeken biedt voor typen, lezen of video's kijken, waardoor je productiviteit en comfort worden verbeterd.
  • Zakelijk notebookontwerp: Met zijn gestroomlijnde en professionele ontwerp is deze hoes perfect voor zakelijke gebruikers. Hij biedt zowel functionaliteit als stijl om uw werk en dagelijkse activiteiten te ondersteunen.
  • Modellen: Samsung Galaxy Tab A9+ SM-X210 / X216 / X218

Geef uw mening

Uw mening helpt ons om onze selectie te verbeteren.

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Misschien vindt u dit ook leuk

voor alle mobiele modellen