Terug naar de categorie

Samsung Galaxy S24 FE Aimo-serie hoesje DUX DUCIS

€ 13,99

met trackingnummer

Hulp nodig?

Schrijf of bel onze klantenservice

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
Samsung Galaxy S24 FE Aimo-serie hoesje DUX DUCIS
1/10

Ontdek het DUX DUCIS Aimo-serie hoesje voor Samsung Galaxy S24 FE.
Deze hoes met matte afwerking combineert stijl en bescherming voor je telefoon.
Hij heeft de SGS-gecertificeerde valtest van 1,2 m doorstaan.

  • REACH is een Europese verordening die tot doel heeft de menselijke gezondheid en het milieu een hoog niveau van bescherming te bieden tegen het gebruik van chemische stoffen;
  • PC+TPU materiaal: Het hoesje is gemaakt van een combinatie van PC en TPU materialen en biedt robuuste bescherming met behoud van een lichtgewicht profiel.
  • Dun en licht: Deze hoes is ontworpen om dun en licht te zijn, zodat hij gemakkelijk vast te pakken is en er mooi uitziet. Het voegt minimale bulk toe aan je apparaat en biedt maximale bescherming.
  • Super comfortabele grip: De hoesje biedt een super comfortabele grip met een slank, gestroomlijnd ontwerp dat geweldig aanvoelt rond de vingers. Hydrofobische en vingerafdrukwerende eigenschappen houden je telefoon schoon en nieuw.
  • Vloeiende lijnen in Vedette: Het achterpaneel van de romp heeft esthetische vloeiende lijnen met een matte afwerking, die mode en functionaliteit combineren.
  • Betrouwbare lensbescherming: De behuizing biedt betrouwbare lensbescherming met nauwkeurige openingen , waardoor krassen worden voorkomen en je camera veilig blijft.
  • Werkt met screenprotectors: De schaal is ontworpen om compatibel te zijn met screenprotectors en is 0,8 mm hoger dan het scherm, waardoor krassen worden voorkomen en extra bescherming wordt geboden.
  • Bescherming tegen vallen en schokken: Deze hoes biedt bescherming tegen vallen en schokken en verbetert je telefoon terwijl hij extra bescherming biedt.

Geef uw mening

Uw mening helpt ons om onze selectie te verbeteren.

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Misschien vindt u dit ook leuk

voor alle mobiele modellen