Terug naar de categorie

Beschermhoes Motorola Razr 50 5G Crystal Case II Pro IMAK

€ 16,99

met trackingnummer

Hulp nodig?

Schrijf of bel onze klantenservice

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
Beschermhoes Motorola Razr 50 5G Crystal Case II Pro IMAK
1/9

De IMAK Crystal Case II Pro voor Motorola Razr 50 5G biedt volledige bescherming met een heldere, slijtvaste afwerking.
Het heeft een schokbestendig ontwerp, high-definition helderheid, grote transparantie en duurzaamheid, en volledige bescherming voor alle hoeken van je apparaat.

  • Gecoate afwerking - Helder en slijtvast: De gecoate afwerking zorgt ervoor dat het product schoon en helder blijft, slijtvast en voorkomt vergeling na verloop van tijd voor een consistent onberispelijk uiterlijk.
  • Bescherming rondom - Antischokontwerp: Elke hoek van je apparaat wordt beschermd door onze antischokbescherming, die een comfortabel gevoel en volledige dekking tegen schokken biedt.
  • High-definition helderheid: Ervaar de ultieme helderheid met ons kristalheldere ontwerp, dat het echte uiterlijk van je apparaat herstelt en tegelijkertijd high-definition bescherming biedt.
  • Hoge transparantie en duurzaamheid: Onze transparante harde schelp is gemaakt van hoogwaardige PC-materialen en herstelt de natuurlijke kwaliteit van je apparaat door dunne, flexibele bescherming te bieden die bestand is tegen breuk en vervorming.
  • Volledige bescherming: Onze hoesje is ontworpen voor bescherming van zowel de voor- als achterkant en heeft verhoogde randen over het scherm en de camera om schuren te voorkomen, zodat je apparaat vanuit alle hoeken beschermd blijft.
Materiaal
Siliconen
Type
Transparant

Geef uw mening

Uw mening helpt ons om onze selectie te verbeteren.

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Misschien vindt u dit ook leuk

voor alle mobiele modellen