Terug naar de categorie

OnePlus Nord 4 Lederen hoesje met riem

€ 12,99
Kleur

met trackingnummer

Hulp nodig?

Schrijf of bel onze klantenservice

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
OnePlus Nord 4 Lederen hoesje met riem
1/7

Ontdek ons hoesje voor de OnePlus Nord 4, compleet met kaarthouder en polsbandje.
Dit product biedt uitgebreide bescherming en uitzonderlijke functionaliteit, terwijl het er professioneel en stijlvol uitziet.

  • Dit hoesje biedt een robuuste en flexibele pasvorm voor je telefoon, waardoor hij er professioneel en stijlvol uitziet.
  • Met 3 kaartsleuven en een vak over de hele lengte voor geld of bonnetjes kan deze hoes ook gebruikt worden als telefoonhoesje en portemonnee, ideaal voor zakelijke gebruikers die alles in één compacte oplossing willen meenemen.
  • De voorklep kan worden omgevouwen tot een horizontale steun en biedt zo een optimale kijkhoek voor video's, presentaties of surfen op het web.
  • Voorzien van een sterke magnetische sluiting die ervoor zorgt dat de voorkant goed gesloten blijft en het scherm beschermt tegen vallen en krassen
  • TPU binnenschaal met verhoogde randen en extra demping biedt bescherming tegen stoten en beschermt je apparaat tegen krassen, vallen en stoten
  • Dit telefoonhoesje is voorzien van een koordje, wat de functionaliteit en het gemak ten goede komt. Met het koordje kun je je telefoon veilig om je pols dragen, waardoor je minder risico loopt om hem te laten vallen.
Materiaal
Kunstleer
Siliconen
Type
Lanyard

Geef uw mening

Uw mening helpt ons om onze selectie te verbeteren.

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Misschien vindt u dit ook leuk

voor alle mobiele modellen