Terug naar de categorie

iPhone 16 Pro Honingraatbehuizing

€ 12,99
Kleur

met trackingnummer

Hulp nodig?

Schrijf of bel onze klantenservice

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
iPhone 16 Pro Honingraatbehuizing
1/5

Ontdek onze case voor iPhone 16 Pro, met uniek honingraatontwerp.
Dit hoesje biedt robuuste en flexibele bescherming, terwijl de oorspronkelijke schoonheid van je telefoon wordt benadrukt.

  • Deze case is gemaakt van een combinatie van materialen en biedt een balans tussen hardheid en zachtheid, waardoor je telefoon robuust en toch flexibel wordt beschermd.
  • Het heeft een prachtig en ingewikkeld doorschijnend honingraatontwerp, dat het uiterlijk van je telefoon verbetert en de oorspronkelijke schoonheid benadrukt.
  • De vier hoeken van de hoes zijn verhoogd en verdikt om superieure bescherming te bieden tegen stoten en vallen, en je telefoon effectief te beschermen tegen mogelijke schade.
  • Ontworpen met precieze openingen voor speakers , microfoons, oplaadpoorten en andere essentiële poorten, zodat alle functies van de telefoon gemakkelijk toegankelijk zijn zonder dat de behuizing verwijderd hoeft te worden.
  • Deze hoes biedt volledige bescherming tegen botsingen, krassen en dagelijkse slijtage. Dankzij het eenvoudige eenstapsbevestigings- en verwijderingsproces is hij praktisch en gebruiksvriendelijk.

Geef uw mening

Uw mening helpt ons om onze selectie te verbeteren.

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Misschien vindt u dit ook leuk

voor alle mobiele modellen