Terug naar de categorie

Samsung Galaxy Tab A7 Lite hoesje ondersteunt en behandelt

€ 24,99
Kleur

met trackingnummer

Hulp nodig?

Schrijf of bel onze klantenservice

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
Samsung Galaxy Tab A7 Lite hoesje ondersteunt en behandelt
1/8

Dit lichtgewicht, zacht aanvoelende hoesje is gemaakt van EVA+PC van topkwaliteit.
Het biedt goede bescherming voor je tablet en maakt hem stabieler.
Met een standaard en handvat is hij gemakkelijk mee te nemen en comfortabel om te typen, video's te bekijken, op het web te surfen en te lezen terwijl je je handen vrij hebt.

  • Hoge kwaliteit: Het lichte, zacht aanvoelende schaalframe is gemaakt van eersteklas EVA+PC, het krasvrije ontwerp biedt geweldige bescherming en het schaalframe maakt je tablet stabieler.
  • Met standaard & handvat: De schelp met standaard maakt het veel comfortabeler om te typen, video's te bekijken, op het internet te surfen en te lezen terwijl je je handen vrij houdt en gewrichtspijn voorkomt, hij heeft ook een handvat dat gemakkelijk mee te nemen is.
  • De perfecte pasvorm voor je apparaat: Deze schelp biedt volledige toegang tot alle functies & knoppen (Camera's, Speakers, Ports & Buttons) zonder de schelp te verwijderen. Perfect passend, de precieze openingen en knoppen bieden eenvoudige toegang tot alle functies van je tablet.
  • Volledige bescherming: Hoogwaardig materiaal gecombineerd met uitstekend vakmanschap maakt deze hoes zeer stijlvol. Beschermt je apparaat volledig tegen stoten, schuren, krassen, vingerafdrukken, uitglijden, vuil en hoekbeschadigingen.

Geef uw mening

Uw mening helpt ons om onze selectie te verbeteren.

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Misschien vindt u dit ook leuk

voor alle mobiele modellen