Motorola Edge 20 Lite Covers


42 Producten

Geniet van Dealy's lage prijzen op Motorola Edge 20 Lite covers en hoesjes

Bij Dealy vindt u afgeprijsde Motorola Edge 20 Lite hoesjes en cases. Wij bieden covers voor zwaar gebruik, exclusief ontworpen voor de telefoon, vanaf slechts € 6,99. De klephoezen zijn gemaakt rond een siliconen hoesje dat dient als de primaire bescherming voor de telefoon. De klep bedekt dit en zal de hele telefoon beschermen tegen de elementen. De telefoon wordt beschermd tegen schokken, krassen, vlekken en stof. Onze cases bieden directe en gemakkelijke toegang tot de poorten en functies van de Edge 20 Lite. U kunt hem direct opladen zonder de smartphone te hoeven hanteren. Onze flip cases hebben een sluiting die de veiligheid van de telefoon zal maximaliseren. Sommige van onze flip covers hebben een magnetische sluiting ingebouwd in de cover. Ze hebben allemaal een houder voor pasjes en een uitsparing voor contant geld of kleine documenten (b.v. briefgeld, tickets of memo's). Wij bieden sommige aan met een handige afneembare riem om de Motorola veilig met de hand te dragen.

Persoonlijke bescherming

Persoonlijke bescherming voor iedereen

De hoes die u kiest, biedt de hele mobiele telefoon ultrabestendige bescherming tegen de elementen (schokken, krassen, vlekken en stof). U vindt dunne en lichte monochrome hoesjes die in verschillende kleuren verkrijgbaar zijn. U heeft de keuze uit verschillende materiaalstijlen: lychee leer, split nappa leer, vintage stijl, echt leer of structuur design... Wij bieden hoesjes met klassieke of meer gesofisticeerde sluitingen (magnetisch, knoop, vintage, klinknagels...). Ze kunnen gemakkelijk worden opgevouwen tot zeer handige handsfree houders in liggende positie. We hebben leuke en zeer resistente fancy covers. Er zijn er met dieren (wolven, uilen, honden, katten...), bloemen, de Eiffeltoren, "blijf van mijn telefoon af". Een unieke keuze voor wie een bescherming wil die zijn Motorola een persoonlijk tintje geeft. U vindt er ook, zakelijke stijl covers die bieden veel kaarthouders en zijn ideaal voor professionele activiteiten.

Wij zijn gemakkelijk bereikbaar en zitten op alle belangrijke sociale netwerken

.

U kunt ons per telefoon en sms bereiken op 06 44 64 68 65. Wij zullen uw e-mails zo spoedig mogelijk beantwoorden ("contacteer ons" sectie). Als u op de hoogte wilt blijven van onze promoties, raden wij u aan ons te volgen op Facebook, Instagram en TikTok.

Wij verrijken ook regelmatig onze blog met zeer praktische artikelen.