Realme GT 5G covers


15 Producten

Dealy biedt een exclusieve selectie van afgeprijsde covers en hoesjes voor de Realme GT 5G

Dealy biedt een unieke selectie covers en hoesjes voor de Realme GT 5G vanaf slechts € 6,99. Profiteer van onze kortingen en lage prijzen op alle covers en verwen uzelf. Onze hoesjes zijn gebouwd rond een siliconen hoesje dat zeer goed bestand is tegen schokken, krassen, vlekken en stof. Dit houdt de telefoon op zijn plaats en beveiligt de achterkant en randen, bijvoorbeeld bij een val. De hoes is omwikkeld met een flap van leer of kunstleer die de smartphone volledig beschermt tegen de elementen. Hij is veilig voor ongelukken en u hebt nog steeds rechtstreeks toegang tot de poorten, knoppen en functies. Een sluiting maakt de beveiliging van de mobiel compleet. De omslagen zijn ontworpen als portefeuilles met binnenin kaarthouders en een uitsparing voor geld of kleine documenten (tickets, memo's, biljetten...). De kappen kunnen worden opgeklapt om te dienen als handsfree houder voor liggend gebruik. Sommige worden geleverd met een afneembaar riempje om de telefoon in de beste omstandigheden in de hand te dragen. U vindt de beste selectie van covers tegen onklopbare prijzen.

.

Fionalen en zeer weerbestendige covers en cases

Wij verkopen beschermers van zeer hoge kwaliteit die u tevreden zullen stellen en aan uw wensen en behoeften zullen voldoen. U vindt er zakjes van kunstleer of echt leer, die sober en zeer elegant zijn. Zij zijn verkrijgbaar in verschillende monochrome kleuren. Wij nodigen u uit om hun nuances te ontdekken, want alle hoesjes hebben verschillende declinaties van elkaar. U vindt verschillende gamma's multifunctionele hoesjes die perfect zijn voor professionals en voor wie op zoek is naar bescherming voor alle evenementen van de dag. U vindt covers met geïntegreerde klemmen (flip covers) waarmee u de cover zeer snel kunt openen en sluiten. Onze afdekkingen zijn ideaal op het gebied van design, veiligheid en ergonomie. De echt lederen flip covers zijn verkrijgbaar voor slechts 12,99 €. Voor die prijs kunt u er meerdere kopen voor de prijs van één elders.

Onze klantenservice is 7 dagen per week open om uw bestellingen te volgen

.

U kunt ons per telefoon en sms bereiken op 06 44 64 68 65. Ons berichtensysteem staat in de "contact us" sectie van deze site. Wij zullen uw e-mails zeer snel beantwoorden. Wij zullen uw bestellingen opvolgen en u helpen bij uw zoektocht. Door ons te volgen op Facebook, Instagram, Twitter en Tik Tok, bent u als eerste op de hoogte van onze promoties en kortingen.

.