Moto G50 Hoesjes


30 Producten

Geniet van lage Dealy prijzen op Moto G50 covers en hoesjes

Dealy biedt Moto G50 covers en hoesjes vanaf slechts € 6,99. Profiteer van kortingen op alle covers en beveilig uw telefoon op een multifunctionele manier. Onze hoesjes zijn ontworpen rond een siliconen hoesje dat zeer goed bestand is tegen schokken, vallen, krassen, vlekken en stof. Dit houdt de telefoon vast en beschermt de achterkant en de randen. De flap van echt leer of kunstleder omsluit de telefoon en beschermt hem volledig. Uw Motorola wordt beschermd tegen de elementen (schokken, krassen, vlekken en stof) en u hebt rechtstreeks toegang tot de poorten en functies van de telefoon. Een sluiting zal de veiligheid van de mobiele telefoon optimaliseren. De omslagen zijn ontworpen als portefeuilles met binnenin kaarthouders en een gleuf voor contant geld of bewijsstukken (tickets, memo's, rekeningen...). De kappen kunnen worden opgeklapt om te dienen als handsfree houder in liggende positie. Sommige klepzakken worden geleverd met een sleutelkoord, zodat u uw smartphone in uw hand kunt dragen.

Sommige zakken worden geleverd met een sleutelkoord, zodat u uw smartphone in uw hand kunt dragen.

Hoezen en hoesjes tegen de laagste prijzen op de markt

Wij verkopen kunstlederen en echt lederen hoesjes die ingetogen en zeer stijlvol zijn. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat u de kleuren kunt kopen die bij uw levensstijl en smaak passen. Wij raden u aan de verschillende tinten te bekijken, aangezien ze allemaal verschillende tinten hebben. Onze traditionele kunstlederen zakjes onderscheiden zich door hun slankheid, ergonomie en elegantie. Ze bieden een uitstekende grip en u kunt bellen met de klep dicht. In de handsfree modus kunt u op een aangename en veilige manier uw e-mails controleren en uw video's bekijken. U vindt echte lederen hoesjes voor slechts €12,99. Ze zijn zeer stijlvol en zullen aan uw behoeften voldoen. Ze zijn geschikt voor zowel zakelijk als persoonlijk gebruik. Als u een bij ons gekocht hoesje installeert, bent u verzekerd van de duurzaamheid ervan en zult u volop van uw telefoon genieten. Onze prijzen zijn zo goed dat u meerdere covers kunt kopen voor de prijs van één elders.

.

Onze klantendienst zal uw bestellingen opvolgen

.

Wij zijn per telefoon en sms bereikbaar op 06 44 64 68 65. U zult onze e-mail zien in de "contact" sectie. Wij zullen uw bestellingen volgen en u helpen met uw zoektocht. Door ons te volgen op Facebook, Instagram, Twitter en Tik Tok, bent u als eerste op de hoogte van onze promoties en kortingen.