Vivo Y11s screen beschermers


2 Producten

Bescherm uw Vivo y11s scherm en fotomodule tegen lage prijzen bij Dealy

Dealy biedt de goedkoopste selectie van screenprotectors (geharde films en glas) en foto blok voor uw Vivo Y11s. Krijg geweldige aanbiedingen en geniet van onze kortingen op alle artikelen. Wij kiezen alleen screenprotectors van hoge kwaliteit die zich onderscheiden door hun dunheid en weerbestendigheid. Het scherm en de lenzen zijn beschermd tegen stoten, krassen, vlekken en stof. De films worden als een tweede huid op het glas van het scherm. Ze zijn HD en zijn ultra transparant. Het geharde glas is 9H bestendig. Zij zullen voorkomen dat het glas breekt in geval van een brutale schok. De aanraakzone blijft gevoelig. Wij selecteren alleen screenprotectorsen gehard glas die het hele scherm beschermen tegen de elementen. Onze exclusieve selectie van producten zal perfect aan uw verwachtingen en behoeften voldoen.

Extra hard gehard glas voor de fotomodule

Wij bieden het beste ultra-sterke en ultra-transparante geharde glas voor de Vivo Y11s fotomodule. Het is zeer gemakkelijk te installeren en het zal de lenzen beveiligen tegen krassen, vlekken en stof. De kwaliteit van de opnamen blijft gelijk: het is alsof de lenzen niet zijn vastgezet. U zult met een gerust hart uw foto's en video's kunnen maken.

.

Onze adviseurs zijn er elke dag voor u

.

Heeft u vragen over onze producten? Onze klantendienst zal al uw vragen beantwoorden. Wij kunnen ook uw bestellingen opvolgen. U kunt ons bereiken per telefoon (09 75 18 78 18), e-mail en sms (06 44 64 68 65). We zijn ook te vinden op Facebook, Instagram en Tik Tok. U bent dan als eerste op de hoogte van onze promoties. De blogberichten over Dealy geven u veel informatie en tips over onze beschermingen.