Vivo X51 5G screenprotectors


1 Product

Een unieke selectie van voordelige screenprotectors voor de Vivo X51 5G

Het scherm van uw Vivo X51 5G zal perfect beschermd zijn bij Dealy, die een exclusieve selectie van scherp geprijsde screenprotectors verkoopt. De screenprotectorsen het geharde glas zijn ultradun en ultraweerbestendig. U hoeft zich geen zorgen te maken over stoten, krassen, vlekken en stof. Onze beschermers zijn gemakkelijk te installeren en laten geen sporen na wanneer u ze verwijdert. De screenprotectorszullen niet bubbelen wanneer u ze installeert. Het geharde glas is 9H bestendig en het aanraakvlak blijft even gevoelig als voorheen. De interactie met de toepassingen zal zeer aangenaam en snel verlopen. Het is alsof het scherm van de mobiel niet beveiligd is. Het geharde glas is explosie- en UV-bestendig. U hoeft het glas niet te vervangen in geval van een plotselinge schok. Door een folie of gehard glas op het scherm van uw Vivo X51 5G te plaatsen, voorkomt u krassen op het glas die de telefoon zijn waarde doen verliezen en vervelend zijn. Dit maakt het makkelijker voor u om de smartphone door te verkopen als het bloedig is van krassen.

Beschermers voor de Vivo X51 5G

Beschermers voor de fotomodule

Dealy biedt een gehard glazen bescherming voor de fotomodule van de Vivo X51 5G die gemakkelijk te installeren is en lensbreuk door stoten, krassen en stof zal voorkomen. De fotomodule blijft lang als nieuw en u maakt foto's en video's van fantastische kwaliteit zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de veiligheid van de lenzen.

Volg ons op Facebook, Instagram en Tik Tok en neem gemakkelijk contact met ons op

U kunt ons rechtstreeks bereiken per telefoon (09 75 18 78 18), e-mail en sms (06 44 64 68 65). Wij zullen u kunnen helpen bij uw zoektocht en wij zullen uw bestellingen opvolgen. Door ons te volgen op Facebook, Instagram en Tik Tok, bent u als eerste op de hoogte van onze promoties.