Huawei MatePad T 8 Hoesjes en Covers


19 Producten

Dealy beveiligt uw MatePad T 8 met voordelige hoesjes, covers, cases

Geniet van Dealy kortingsprijzen op Huawei MatePad T 8 hoesjes, covers, cases en smart cases. Onze selectie is uniek en u kunt meerdere producten kopen voor de prijs van één bij onze concurrenten. Wij bieden ultradunne hoesjes die zo zijn ontworpen dat ze de contouren van de tablet volgen. Zij zijn vervaardigd van siliconen, plastic of gemengde materialen voor een gerichte bescherming van de vast te zetten voorwerpen. Ze beveiligen de achterkant en de randen, terwijl poorten en functies gemakkelijk toegankelijk blijven. Uw MatePad T 8 zal veilig zijn tegen stoten, krassen, vlekken en stof. De tablet zal zijn waarde niet verliezen en u zult hem gemakkelijker kunnen doorverkopen. Wij bieden ook eersteklas hoesjes die zeer voordelig zijn. Ze zijn ontworpen rond een siliconen hoesje dat dient als een zeer weerbestendige eerste bescherming. De hoes wordt om uw tablet gewikkeld en wordt een tweede bescherming. Deze hoesjes zijn voorzien van binnenkaarthouders en een vak voor documenten, biljetten, tickets, enz. De hoesjes kunnen gemakkelijk worden opgevouwen om te dienen als handsfree houder. Ze maken meerdere kijkhoeken in landschapsmodus mogelijk. Onze tri-fold smart cases zijn ook zeer beschermend en dienen als handsfree houder. Ze hebben een auto-wake en sleep functie om de MatePad T8 automatisch in en uit te schakelen. U profiteert ook van ons eerlijkste prijsbeleid.

.

Kies de beschermers die ideaal zijn voor u

Wij bieden geweldige hoesjes voor kinderen. Ze zijn gemaakt van EVA-schuim en zijn milieuvriendelijk. Ze hebben een zeer praktisch handvat. Ze zijn er in vele leuke kleuren. Wij adviseren u om gehard glas op het scherm te plaatsen voor optimale veiligheid. We hebben hoesjes met mooie patronen, klassieke kunstlederen hoesjes, stoffen hoesjes, roterende hoesjes... Bekijk de monochrome hoesjes. Ze zijn perfect als u de tablet op kantoor gebruikt of voor uw werknemers. We hebben een mooie selectie cases versierd met dieren (vlinders, panda's, katten, apen, uilen, tijgers...), fruit, planten en landschappen... We bieden ook slimme cases met uitklapbare kleppen voor optimaal gebruik van de tablet in liggende modus en handsfree. Sommige kunnen worden gedraaid, zodat u ze precies zo kunt gebruiken als u wilt. U vindt er effen en andere met patronen. Wat u ook kiest, u kunt er zeker van zijn dat al onze producten van uitstekende kwaliteit zijn en perfect aan uw behoeften zullen voldoen.

Profiteer van onze 7 dagen per week klantenservice

.

U kunt ons bereiken op 09 75 18 78 18, per sms op 06 44 64 68 65 en per e-mail. We zijn ook te vinden op Facebook, Instagram en Tik Tok. U kunt ons nieuws volgen en op de hoogte blijven van al onze promoties en kortingen.

Wij helpen u graag verder.