Huawei MatePad Hoesjes en Covers


4 Producten

Geniet van onverslaanbare prijzen op MatePad hoesjes, covers, cases

Dealy biedt een unieke selectie van scherp geprijsde hoesjes, covers, cases en smart cases voor uw Huawei MatePad. U vindt hier artikelen die uw tablet een uitzonderlijke bescherming bieden. De hoesjes zijn zo ontworpen dat ze perfect aansluiten op de contouren van uw tablet. Ze beschermen de achterkant en de randen tegen krassen, vlekken en stof. Ze bieden gemakkelijke toegang tot poorten en functies. Covers en hoesjes hebben een flap die een siliconen hoesje vormt dat de tablet stevig vasthoudt. De binnenzakken hebben kaarthouders en een zak die dienst doet als aktetas of draagtas. De hoesjes kunnen worden opgevouwen tot handsfree houders. Ze bieden verschillende gebruikshoeken in landschapsmodus. Wij bieden ook zeer beschermende tri-fold smart cases. Ze zijn gemaakt van siliconen en kunstleer. De binnenkant is gemaakt van microvezel voor het scherm. Ze hebben een automatische wek- en slaapfunctie voor zuinig gebruik. Wij raden aan het scherm te beveiligen met een folie of gehard glas. Dit komt omdat uw tablet niet veilig is tegen vallen of stoten wanneer de hoes open is.

.

Pas uw bescherming aan

Wij bieden kunstlederen hoesjes die perfect zijn voor de professionele omgeving. Wij hebben er met een manuele sluiting en andere met de sluiting in de voorkant ingebouwd (flip covers). Wij hebben hoesjes voor zwaar gebruik met een schouderriem en een handsfree houder. Sommige worden geleverd met een riem om de tablet in de hand te dragen. Ze zullen uw tablet op een uitzonderlijke manier beveiligen. We hebben de beste smart cases op de markt. U zult sommige vinden in monochroom kunstleer en andere met patronen. Ze zijn zeer weerbestendig en zeer praktisch voor dagelijks gebruik.

.

Onze klantendienst is bereikbaar via e-mail, sms of telefoon

.

U kunt ons bereiken op 09 75 18 78 18, per e-mail en sms. Wij zullen uw bestellingen kunnen opvolgen. We zijn ook te vinden op Facebook, Instagram en Tik Tok. U wordt dan op de hoogte gehouden van onze nieuwtjes en promoties.