Google Pixel 4A 5G hoesjes


10 Producten

De beste selectie covers en hoesjes voor de Pixel 4a 5G

Dealy biedt een aantal zeer hoge kwaliteit en goedkope covers en hoesjes voor de Google Pixel 4a 5G. Ze zijn ontworpen rond een zeer weerbestendig siliconen hoesje. Dit zal dienen om het vast te zetten en tegelijkertijd als bescherming in geval van schokken, tegen krassen, vlekken en stof. U voorkomt interne breuk en uw telefoon blijft er lang als nieuw uitzien. De hoes zit om het hoesje en dient als tweede bescherming. Het is gemaakt van imitatieleer. Het zal de hele mobiel beveiligen. De zakken zijn ontworpen als portefeuilles met binnenin kaarthouders en een zak voor contant geld of bewijsstukken (tickets, biljetten, ontvangstbewijzen...). De voorflap kan naar believen worden omgevouwen tot een zeer handige handsfree houder. Zo kunt u op een aangename manier uw e-mails controleren of uw video's bekijken. Voor degenen die hun telefoon graag in de hand houden, bieden wij hoesjes met een verwijderbaar koord. Als u onze Pixel 5A 5G hoesjes sectie bekijkt, zult u merken dat er een bonte selectie van sluitingen is die allemaal zeer veilig zijn.

.

Kies de beste dekking voor uw behoeften

Ontdek onze collectie klassieke, eersteklas lederen en kunstlederen etuis en onze luxe etuis. Onze "klassieke" hoesjes zijn er in verschillende kleuren en u zult verschillende tinten vinden, afhankelijk van het model. U kunt materialen en texturen kiezen (lederlook, lychee leer effect, splitleder, retro design, glanzend of mat...). Wij hebben verschillende sluitingen in manuele magnetische stijl en flip covers met sluitingen geïntegreerd in de cover. Onze fancy covers zijn zeer beschermend en worden geleverd met een binnenkaarthouder en zakje. Welke u ook kiest, u kunt er zeker van zijn dat al onze modellen zeer weerbestendig zijn en een lange tijd zullen meegaan. Uw Pixel 4a 5G zal lang als nieuw blijven en u kunt hem gemakkelijk doorverkopen.

.

We zijn makkelijk te bereiken

Twijfel niet om contact met ons op te nemen om uw bestellingen te volgen. Wij zijn bereikbaar per telefoon (09 75 18 78 18), e-mail en sms (06 44 64 68 65). U kunt ons ook volgen op uw favoriete sociale netwerken (Facebook, Instagram en Tik Tok).