OnePlus Nord Screenprotectors


3 Producten

De beste screenprotectors in de aanbieding

Bescherm het scherm van uw OnePlus Nord met korting bij Dealy. Ons team selecteert ultradunne en zeer weerbestendige producten. Wij bieden alleen de beste en meest efficiënte aan. Zij zijn een garantie voor betrouwbaarheid en doeltreffendheid. Ze zijn eenvoudig te installeren, ultra helder en HD. U houdt het glas lang nieuw en vermijdt glasbreuk en krassen die zeer problematisch kunnen zijn. Ons gehard glas is 9H bestendig, dus het zal niet exploderen in geval van een impact. Het aanraakgebied blijft even gevoelig en u kunt met uw favoriete toepassingen werken zonder te denken dat het scherm beveiligd is.

.

Een goede bescherming voor de fotomodule

Vergeet niet om het fotoblok op uw OnePlus Nord te beveiligen. We hebben ultradun HD gehard glas dat zal voorkomen dat de lenzen versplinteren bij een botsing. De lenzen zullen ook worden beschermd tegen krassen die zeer schadelijk kunnen zijn. Zo kunt u foto's en video's maken zonder u zorgen te maken over de veiligheid van de module. Met onze beschermingen gebruikt u uw OnePlus Nord veilig zonder afbreuk te doen aan zijn technische en fotografische prestaties.

.

Wij zijn 7 dagen per week open en zijn te vinden op uw favoriete sociale netwerken

.

Onze klantenservice staat klaar om informatie te geven over al onze producten. Wij zijn bereikbaar per telefoon, e-mail en sms. Volg ons ook op Facebook, Instagram en Tik Tok.