Realme C21 screenprotectors


2 Producten

Dealy: een exclusieve selectie van Realme C21 screenprotectors tegen gereduceerde prijzen

Bij Dealy vindt u de beste screenprotectors voor de Realme C21 tegen hyperconcurrerende prijzen. Onze films beginnen bij slechts £3.99. Wij maken een zorgvuldige selectie van screenprotectorsen gehard glas en bieden deze aan tegen uiterst concurrerende prijzen. De beschermingen onderscheiden zich door hun dunheid, hun gemakkelijke installatie en hun weerstand tegen weersinvloeden. Het scherm van je Realme C21 wordt beschermd tegen schokken, krassen, vlekken en stof. Of u nu kiest voor folie of gehard glas, u kunt er zeker van zijn dat het hele scherm beschermd is tegen ongelukken en slijtage. Het aanraakgebied zal optimaal zijn en u zult niet denken dat het glas beschermd is. De glazen zijn 9H bestendig om explosie te voorkomen in geval van een brutale schok. U hoeft het glas niet te vervangen en u vermijdt stofophoping aan de randen. U vermijdt ook krassen die de leesbaarheid kunnen schaden.

.

Een ultra-heldere beschermende lens voor de Realme c21 achtercamera

Voor slechts € 5,99 bieden wij een onmisbare beschermlens van gehard glas voor de veiligheid van uw achtercamera. Ultradun, gemakkelijk te installeren en optimale bescherming voor de sensoren. U vermijdt het risico op breuk en krassen die schadelijk kunnen zijn voor het mobieltje. HD, met deze beschermende lens kunt u uw foto's in alle rust en onder de beste omstandigheden nemen.

.

Ons team zal uw bestellingen opvolgen

.

U kunt ons 7 dagen per week telefonisch en per sms bereiken (06 44 64 68 65) voor al uw vragen over onze artikelen en voor de opvolging van uw bestellingen. Ons e-mail adres staat in de "contact us" sectie van deze site. We zijn ook op sociale netwerken (Facebook, Instagram en TikTok) om te weten onze promoties en kortingen.