Vivo Y21 screenprotectors


2 Producten

Het scherm van de Vivo Y21 is perfect veilig met Dealy

Beveilig uw Vivo Y21 scherm met korting bij Dealy, die de beste ultradunne en ultrasterke protectors aanbiedt. Ze beginnen bij slechts £3.99! Onze selectie screenprotectorsen gehard glas is de goedkoopste op de markt. Wij selecteren onze producten zorgvuldig, zodat ze voldoen aan de veiligheidsnormen die u verwacht. Zeer dun en ultra weerbestendig, ze zijn gemakkelijk te installeren en maken het scherm niet dikker. Ze zijn zeer duidelijk en zullen het gebruik en de gevoeligheid van het aanraakvlak optimaliseren. U zult snel vergeten dat het scherm beveiligd is en het zal lang helder blijven. Onze geharde glazen zijn 9H bestendig om te voorkomen dat het glas explodeert in geval van een botsing. De smartphone is beschermd tegen krassen, vlekken, vocht en slijtage. Ze zijn ook UV-bestendig. Onze Vivo Y21 screenprotectors worden aangeboden tegen de beste prijzen.

.

Een ultrasterke beschermingslens van gehard glas voor de camera

Wij bieden een ultradunne gehard glazen beschermlens om de camera van uw Vivo Y21 te beveiligen. Gemakkelijk te installeren, voorkomt dat de sensoren breken in geval van een botsing. De lenzen zullen ook worden beschermd tegen krassen en slijtage die schadelijk kunnen zijn. U zult uw foto's en video's met een gerust hart kunnen maken.

.

Dealy is 7 dagen per week open om uw bestellingen te volgen

.

Onze klantenservice kan u informatie geven over onze producten en uw bestellingen volgen. Wij zijn telefonisch en per sms bereikbaar op 06 44 64 68 65. U vindt ons e-mailadres in de rubriek "contact" op onze website. Wij zullen zeer snel reageren op uw schriftelijke berichten. We zijn ook op Facebook, Instagram en TikTok om onze nieuwtjes en promoties te weten.