Xiaomi Mi 10T screenprotectors


4 Producten

De dunste en sterkste Mi 10T Pro screenprotectors zijn in de aanbieding

Beveilig het scherm van uw Xiaomi Mi 10T Pro 5G tegen gereduceerde prijzen bij Dealy. Ons team selecteert ultradunne en zeer weerbestendige screenprotectorsen gehard glas. Het glas is bestand tegen schokken, krassen, vlekken en stof. Wij bieden alleen de beste en meest efficiënte aan. Ze zijn gemakkelijk aan te brengen, ultra doorzichtig en HD. Het glas zal lang nieuw blijven en u vermijdt interne breuken en krassen die de telefoon zouden devalueren. Het geharde glas is 9H bestendig om explosie te voorkomen in geval van schokken. Het aanraakgebied blijft gevoelig en u kunt met uw toepassingen werken zonder te denken dat het scherm beschermd is.

.

Premium bescherming voor de cameramodule van de Mi 10T Pro

Wij bieden ultradun gehard glas aan dat zal voorkomen dat de lenzen breken in geval van impact. De lenzen worden beschermd tegen krassen die zeer schadelijk kunnen zijn en tegen stof dat bij de kieren naar binnen kan kruipen. De bescherming is HD, zodat de kwaliteit van de foto's niet wordt aangetast. Het is alsof de fotomodule niet beschermd wordt door de film. U zult uw foto's en video's met een gerust hart kunnen maken.

.

We zijn elke dag open en beschikbaar en zitten op sociale netwerken

Onze klantendienst kan u telefonisch (09 75 18 78 18), per sms (06 44 64 68 65. ) en per e-mail informeren over al onze producten en uw bestellingen opvolgen. Je kunt ons ook volgen op Facebook, Instagram en Tik Tok.