Samsung Galaxy Z Fold 4 screenprotectors


7 Producten

Dealy : bescherming voor het scherm en de camera van de Samsung Galaxy Z Fold 4

Dealy biedt de beste selectie van goedkope scherm- en camerabeschermers voor de Samsung Galaxy Z Fold 4. Exclusief voor de onderdelen van de mobiele telefoon, ze zijn ultra-helder en zeer dun. Je kunt je vouwtelefoon in de best mogelijke omstandigheden gebruiken.

Exclusieve screenprotector s

Je kunt een folie of bescherming van gehard glas kopen om op het vouwscherm van de Samsung Galaxy Z Fold 4 te installeren. Deze screenprotectors zijn eenvoudig te installeren en laten geen sporen achter wanneer je ze verwijdert. Ze zullen het scherm beschermen tegen krassen, vlekken en stof in geval van impact. De aanraakgevoeligheid blijft behouden en de interactie met applicaties is uitzonderlijk. Je hebt geen last van krassen die vervelend en scherp kunnen zijn. Je voorkomt glasbreuk en breuk van de binnenkant. Je scherm blijft ook in onberispelijke staat. We raden je aan om een hoesje of hoesje te gebruiken om de bescherming van je Samsung Galaxy Z Fold 4 te optimaliseren.

Beschermende lens van gehard glas voor de achtercamera

We bieden twee beschermende lenzen om op de camera van de Samsung Galaxy Z Fold 4 te plaatsen. Ze voorkomen dat het glas en de lenzen versplinteren bij een plotselinge schok of val. Je hebt geen last van krassen, die erg problematisch kunnen zijn. Deze beschermers zijn ultra-transparant. Je kunt je foto's en video's in de best mogelijke omstandigheden maken.

Kies mijn romp

Dealy is een gebruiksvriendelijke website. Je kunt je bestellingen in alle veiligheid plaatsen. Je bestelling wordt zo snel mogelijk geleverd. Je kunt ons bellen of een sms sturen. Je vindt ons e-mailadres in het gedeelte "contact opnemen" op deze site. We vertellen je alles over onze producten en houden je bestellingen in de gaten. Je kunt ook onze blog lezen en ons volgen op Facebook, Instagram en TikTok om op de hoogte te blijven van onze laatste nieuwtjes en promoties. Veel plezier met je bezoek.