Realme C21 covers


13 Producten

Bescherm je Realme C21 met een hoesje van Dealy tegen onklopbare prijzen

Ontdek onze Dealy selectie van speciale Realme C21 covers en hoesjes die tegen gereduceerde prijzen worden aangeboden. Onze hoesjes zijn verkrijgbaar vanaf slechts £6.99. U bespaart geld op alle producten om uw telefoon te beveiligen zoals u dat wilt. Onze hoesjes zijn ontworpen rond een siliconen hoesje dat uitsluitend past bij de contouren van de telefoon. Het beveiligt de telefoon en dient als eerste beschermingslaag. Het hoesje is bedekt met de cover die de hele smartphone zal beschermen. Een magnetische sluiting, als klepsluiting of geïntegreerd in de hoes, versterkt de bescherming zonder het openen en sluiten te belemmeren. De smartphone wordt beschermd tegen de elementen en dankzij de nauwkeurige openingenzijn de poorten en functies gemakkelijk toegankelijk. De C21 is beschermd tegen schokken, krassen, vlekken en stof bij vallen. Om u het leven gemakkelijker te maken, zijn onze zakken ontworpen als portefeuilles (met binnenste kaarthouders en geldsleuven) en de flappen kunnen gemakkelijk worden omgevouwen tot handige handsfree houders in liggende modus. Sommige van onze flap cases worden geleverd met een verwijderbaar koord om de telefoon in uw hand te dragen in goede omstandigheden.

Klephoesjes die uw telefoon een persoonlijk tintje geven

Ontdek onze selectie van Realme C21 covers en hoesjes tegen budget prijzen. Verkocht tegen onklopbare prijzen, zult u het model kunnen kopen dat het best aan uw verwachtingen voldoet. Ontworpen als portefeuilles, zullen onze flap cases uw belangrijkste dagelijkse accessoire worden. U bespaart tijd en houdt uw mobiele telefoon veilig. Wij bieden verschillende materialen aan: hoesjes van echt of kunstleder, stoffen hoesjes, hoesjes van nappaleer of splitleder, hoesjes van lycheeleer met structuur, met vintage- of retro-effect. Onze hoesjes zijn elegant en liggen prettig in de hand. U kunt de kleuren en patronen kiezen (dieren, planten, landschappen, mandala's...). Onze dunne en lichte beschermers zijn gemakkelijk te hanteren en kunnen gemakkelijk in een zak of een tas worden opgeborgen. Kies gewoon het model of de modellen die het best aan uw behoeften beantwoorden. Ons beleid van de eerlijkste prijs stelt u in staat meerdere beschermingen te kopen voor de prijs van één bij onze concurrenten. Geniet van uw bezoek!

Geniet van Dealy klantenservice beschikbaar 7 dagen per week

.

Wij zijn elke dag beschikbaar om u te helpen met uw zoektocht en om uw bestellingen op te volgen. U kunt ons per telefoon en sms bereiken op 06 44 64 68 65. Aarzel niet om ons een e-mail te sturen. Wij zullen zo spoedig mogelijk antwoorden. Door ons te volgen op Facebook, Instagram en TikTok, bent u als eerste op de hoogte van onze promoties en kortingen.