Moto G30 screenprotectors


3 Producten

Dealy: eersteklas screenprotectors tegen lage prijzen voor de Mot G30

Dealy biedt de beste screenprotectors voor de Motorola Moto G30 met korting. Bespaar geld op geselecteerde screenprotectorsen gehard glas die beginnen bij slechts € 3,99. De beschermers zijn ultradun en zeer goed beschermd tegen weersinvloeden. Ze zijn gemakkelijk te installeren en worden als een tweede huid op het scherm. De geharde glazen zijn 9H bestendig en sluiten perfect aan op de contouren van het scherm. Ze beschermen het scherm tegen krassen, vlekken en stof in geval van een botsing. Ze zijn explosieveilig en UV-bestendig. Het aanraakgebied behoudt zijn gevoeligheid en u zult op een prettige manier met toepassingen kunnen interageren zonder dat dit ten koste gaat van de reactiesnelheid. Onze beschermers zullen het glas intact houden en het zal makkelijker voor u zijn om de telefoon te verkopen tegen een goede prijs.

Een beschermende lens voor de achterste fotomodule

We verkopen, voor slechts € 5,99, een gehard glazen beschermlens voor de Moto G30's achterste fotomodule. HD en ultra transparant, het installeert gemakkelijk en zal u toelaten om uw foto's en video's veilig te nemen. De sensoren en lenzen zijn beschermd tegen stoten, krassen, vegen en stof.

De cameramodule aan de achterzijde van de Moto G30 is gemaakt van gehard glas.

Contacteer onze klantendienst voor uw lopende bestellingen

Wij zijn telefonisch en per e-mail bereikbaar op 06 44 64 68 65. Wij zullen uw e-mails zeer snel beantwoorden. Onze mailbox is in de "contact us" sectie. Wij zullen uw bestellingen kunnen opvolgen. Volg ons nieuws op Facebook, Instagram en Twitter om als eerste op de hoogte te zijn van onze promoties en kortingen.