Moto G30 Hoesjes


45 Producten

Dealy verkoopt haar Moto G30 covers en hoesjes vanaf slechts £6.99

Dealy biedt een exclusieve selectie van budget covers en hoesjes voor de Moto G30. U kunt er zeker van zijn dat uw telefoon volkomen veilig is en dat u er niet veel voor hoeft te betalen. De hoesjes die wij aanbieden zijn ontworpen rond een siliconen hoesje dat zeer goed bestand is tegen schokken, vallen, krassen, vlekken, vocht en stof. Het hoesje houdt de telefoon op zijn plaats en beschermt de achterkant en randen. Het wordt bedekt door een hoesje dat om de telefoon zit en hem volledig beschermt tegen de elementen. De telefoon is veilig voor ongelukken en u hebt nog steeds rechtstreeks toegang tot poorten, knoppen en functies. Een sluiting maakt de beveiliging van de Motorola compleet. De etuis zijn ontworpen als portefeuilles, met binnenin kaarthouders en een gleuf voor contant geld of kleine documenten (tickets, memo's, biljetten...). De flappen kunnen worden omgevouwen tot zeer comfortabele en praktische handsfree houders. Al onze hoesjes zijn dun, licht en ergonomisch. Zij zullen voldoen aan uw behoeften inzake veiligheid en aanpasbaarheid. Sommige flaphoezen worden geleverd met een riempje waarmee u de mobiel op een prettige en veilige manier in uw hand kunt dragen.

Uitmuntende covers en flap cases

Wij verkopen hoesjes van zeer hoge kwaliteit tegen voordelige prijzen die u zowel qua bescherming als esthetiek tevreden zullen stellen. U vindt kunstlederen hoesjes in verschillende kleuren, zodat u het hoesje kunt kopen dat perfect bij uw smaak past. Wij nodigen u uit om de tinten te ontdekken, want de hoesjes hebben verschillende tinten van elkaar. Wij verkopen ook echt lederen klepdeksels, vanaf slechts €12,99, die perfect zijn voor professionals en voor wie op zoek is naar sobere en persoonlijke bescherming. De Premier Class multikaartetui heeft veel vakjes voor pasjes van creditcardformaat. De flip cover met ledereffect (met een in de cover geïntegreerde sluiting) onderscheidt zich door zijn unieke design. U kunt de klep in een oogwenk openen en sluiten en u kunt bellen met de klep aan de voorzijde gesloten. U vindt er klassieke hoesjes vanaf 6,99€ die design en ergonomie combineren. Al onze hoesjes hebben interne kaarthouders en zijn om te bouwen tot handsfree houders. Zij zullen u in staat stellen uw e-mails te lezen of uw video's te bekijken op een veilige en aangename manier. Onze hoesjes zijn ook geweldige geschenken voor verjaardagen en feestdagen. Veel plezier met uw bezoek aan Dealy voor uw Motorola Moto G30!

Onze klantenservice is beschikbaar om uw bestellingen te volgen

.

Wij zijn per telefoon en sms bereikbaar op 06 44 64 68 65. Ons berichtensysteem vindt u in de rubriek "contact" van deze site. Wij zullen uw bestellingen volgen en u helpen met het zoeken naar bescherming als u dat wenst. Door ons te volgen op Facebook, Instagram, Twitter en Tik Tok, bent u als eerste op de hoogte van onze promoties en kortingen.