Asus ZenFone 7 Pro Hoesjes


3 Producten

Asus ZenFone 7 Pro covers en hoesjes zijn afgeprijsd

Profiteer van de aantrekkelijke prijzen van Dealy op covers en hoesjes om uw Asus ZenFone 7 Pro te beveiligen zoals u dat wilt. Wij selecteren hoesjes die zijn ontworpen rond een siliconen hoesje. Dit past precies om de contouren van de telefoon en houdt hem veilig. Het dient als bescherming voor de achterkant en de randen van de smartphone. De buitenkant is bedekt met een ultradunne, weerbestendige flap. De omslagen hebben kaarthouders en een uitsparing voor contant geld. De hoesjes kunnen worden omgevormd tot een handsfree houder, en de hoesjes zijn ontworpen om de hele smartphone bij een val te beschermen tegen stoten, krassen, vlekken en stof. Sommige hoesjes hebben een verwijderbaar riempje om de telefoon met de hand te dragen. Wij raden aan het scherm van de telefoon te beschermen, zelfs als u voor een hoesje kiest. De smartphone zou namelijk uit uw handen kunnen glippen wanneer u hem gebruikt met het klepje open of bijvoorbeeld handsfree op een tafel.

Uw ZenFone 7 Pro aanpassen

Pas uw Asus ZenFone 7 Pro aan met een premium cover die met korting wordt aangeboden. Kunstlederen hoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende monochrome kleuren. Wij bieden unieke materialen: lederlook, lychee-stijl, vintage of retro, glanzende afwerking... Wij hebben business cases met geoptimaliseerde portefeuille- en portemonnee-opties. Wij bieden covers met magnetische klepsluitingen of flip covers met de sluiting geïntegreerd in de cover. Dankzij Dealy bespaart u geld en kunt u uzelf meerdere hoesjes aanbieden voor de prijs van één elders. Geniet van uw bezoek!

U kunt contact opnemen met onze klantenservice op 09 75 18 78 18

.

Wij kunnen u ook antwoorden via e-mail en sms (06 44 64 68 65) voor al uw vragen en om uw bestellingen op te volgen. We zijn ook te vinden op Facebook, Instagram, Twitter en Tik Tok.